Lainapaikat

Kauttamme voit etsiä lainoja olipa tarpeesi minkälainen tahansa

Lainapaikat

Lainaa voit hakea alkaen muutamasta kympistä aina suuriin viisinumeroisiin lainasummiin asti. Isoissa lainoissa on usein pitkät maksuajat, useiden vuosien mittaiset takaisinmaksu ajat ovat yleisiä lainatarjouksissa kuten asuntolainat, joten näissä vuosikorko jää pienemälle tasolle pitkän maksuajan ansioista. Tarjolla on useita lainatuotteita kuten pikalainoja, pikavippejä ja kulutusluottoja. Vastauksen kaikkiin laina tarpeisiin löydät vaivattomasti sivustomme avulla. Joten käytä hetki aikaasi, tutustu meidän valikoimaamme lainapalveluista, vertaile ja hae heti käyttöösi maksuttomalla lainahakemuksella. Olemme keränneet sivustollemme kaikki netin luotettavimmat ja edullisemmat lainapalvelut. Niistä kirjoitimme vertailun, joka helpottaa ketä tahansa lainaa tai kulutusluottoa etsivää helposti löytämään sopivan kokoisen lainan edullisilla kuluilla ja hyvillä vuosikoroilla. Pikalaina ja kulutusluotto on yleisiä muotoja lainoille, ja osan näistä saa jopa ilman vakuuksia tai takaajia.

Valitsetpa lainapalveluksi minkä tahansa täällä esitellyn rahalaitoksen, niin voit olla varma että asioit luotettavan ja hyvä maineisen lainapalvelun kanssa. Kaikki muutokset joita lainapalveluiden tarjonnassa tapahtuu pyrimme päivittämään sivustollemme mahdollisimman nopeasti. Kannatta huomioida että vaikka olisit ollut yhden lainapalvelun asiakas aiemmin, lainojen ja luottojen toistuva vertailu on sinun omasi etusi mukaista ja ehdottomasti suositeltavaa aina ennen uuden lainan tai kulutusluoton hakemista. Pikavippi alalla on kova kilpailu, joten jos olet ottanut aiemmin lainaa toiselta lainapaikalta, kannattaa ehdottomasti käydä tämän hetken tarjoukset lävitse ennen uuden lainan ottamista, näin varmistat että saat itsellesi parhaan mahdollisen laina sopimuksen. Vuosikorko voi vaihdella suuresti eri luotontarjoajien välillä, joten tätä kannattaa vertailla ehdottomasti.

Lainaa hakiessasi muista suunnitella takaisinmaksu niin ettei se aiheuta turhia ongelmia, ja näin ollen lainan ottaminen on sinulle myös halvempaa. Korot ja kulut ovat yleisesti edullisia, kunhan pitää huolen sovitusta maksuajasta. Lainan voi maksaa takaisin yleensä myös nopeamalla aikataululla jos taloutesi sen mahdollistaa. Lyhhennysvapaita kuukausia on myös tarjolla, mutta se tulee tarkistaa lainanmyöntäjän kanssa tapauskohtaisesti. Ikärajat vaihtelevat lainapalvelu kohtaisesti. Erityisesti suosittelemme tutustumaan kuitenkin muutamiin erityisiin lainapalveluihin joista takuulla tulet löytämään edullisia luottoja käyttöösi nopeasti, unohtamatta loistavaa asiakapalvelua ja järkeviä korko tasoja. Kaikissa palveluissa ei edes vakuuksia tarvita! Eli laita hakemus vetämään ja hanki euroja tilillesi kun tarve sen vaatii!

Vivus

VivusPienempiä lainoja etsivän on suositeltavaa perehtyä Vivuksen lainapalveluihin. Vivus myöntää ensiasiakkailleen täysin kulutonta lainaa 400 euroon saakka 30 päivän maksuajalla. Tällaisia tarjouksia ei muualta saa ja kannattaakin tutustua Vivukseen tarkemmin jos pienempää lainaa olet hakemassa. Ilmaisen lainan lisäksi Vivuksen lainavalikoimasta voit saada lainaa 10-3000 euroa 3-30 päivän maksuajalla. Todella monessa maassa toimiva rahoitusyhtiö jonka toiminta on mallikelpoista kaikinpuolin.

 • Ilmainen ensilaina 400 euroon saakka
 • Edullista lainaa 10-3000 euroa
 • Maksuaikaa voit saada 3-30 päivää    

Hae Vivus palvelusta

 

Etua

Etua.fi

Netin suurinta lainaa joko luottotili, luottokortti tai asuntolaina muodossa tarjoaa Etua. Lainaa voit netissä hakea 1000-35000 euroa ja maksuaikataulu on sovittavissa sinun mielihalujesi mukaiseksi. Lainanhakijalta edellytetään 18 vuoden ikää sekä lainasummasta riippuen riittäviä tuloja ja nuhteetonta maksutaustaa. Yhdellä hakemuksella laajan yhteistyöverkoston ansiosta saat aina useita lainatarjouksia niin rahoitusyhtiöiltä kuin pankeiltakin. Tämän jälkeen onkin helppoa valita se sinulle sopivin tarjous.

 • Suurta lainaa 1000-35000 euron väliltä
 • Tarjolla sekä asuntolaina, luottokortti että luottotili
 • Yhdellä hakemuksella monta tarjousta

Hae Etua.fi palvelusta

 

Rahalaitos 

Rahalaitos

Suuria lainoja välittää myös Rahalaitos jonka kautta on haettavissa lainaa 500-30000 euroa. Maksuaika on sovittavissa lainasumman sekä sinun omien mieltymyksiesi mukaan 1-12 vuoden ajalle. Tämä kotimainen lainanvälittäjä vaatii asiakkailtaan 20-vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, osoitteen sekä pankkitilin Suomesta ja puhtaat luottotiedot. Vakuuksia tai takaajia ei vaadita edes suuriin lainoihin.

 • Hae lainaa 500-30000 euroa
 • Lainalle takaisinmaksuaikaa 1-12 vuotta
 • Kotimainen lainanvälittäjä

Hae Rahalaitos palvelusta

 

Fixura 

Fixura

Lainaa rahaa suoraan toisilta ihmiseltäFixura vertaislainapalvelusta. Voit itse jättää lainatarjouksen jossa määrittelet summan, laina-ajan ja korkoprosentin jonka olet valmis maksamaan ja kun joku suostuu sinun ehtoihisi, hyväksyt lainan ja rahat siirtyvät käyttöösi. Tämä on oiva tapa hakea juuri sellaista lainaa jota sinä haluat. Lainaa voit hakea 2000-10000 euroa.

 • Lainaa sellaisilla ehdoilla joilla sinä sitä haluat
 • Hae 2000-10000 euroa lainaa
 • Lainaat suoraan toisilta ihmisiltä

Hae Fixura palvelusta

 

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus tarjoaa netin laajinta lainavalikoimaa. Voit valita lainasumman 500-30000 euron väliltä todella joustavalla maksuaikataululla 1-12 vuoden väliltä. Freedom Rahoitus myös sinulle oman henkilökohtaisen maksuttoman lainaneuvojan. Tämä palvelu onkin todella oiva apu ja helpottaa lainanhakemista huomattavasti. Lainaneuvojan avustuksella saat selkeyden kaikkiin lainaasi liittyviin ehtoihin.

 • Todella laaja lainavalikoima
 • Maksuaikaa 1-12 vuotta
 • Ota lainaa 500-30000 euroa

 

Credit24Credit24.fi

Toinen ehdottomasti netin parhaimmistoon kuuluvista lainanmyöntäjistä on Credit24. Todella selkeällä kulurakenteella ja edullisilla hinnoilla voit hakea lainaa 250-3000 euroa. Maksuaikaa voit lainaasi saada 1-24 kuukautta. Rahansiirto luottotililtä käyttöösi on uskomattoman helppoa ja nopeaa ja voitkin rahat siirtää joko netissä, tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella joka on kehitetty juuri tähän tarkoitukseen.

 • Netin parhaita lainapaikkoja
 • Lainaa tarjolla 250-3000 euroa
 • Siirrä rahat käyttöösi tekstiviestillä, netissä tai mobiilisovelluksella

 

Euroloan

Euroloan

Loistava lainapaikka on myös Euroloan joka tarjoaa lainaa 100-5000 euroa joustavalla sovittavissa olevalla maksuaikataululla. Euroloan lainaa rahaa kunhan olet 18-vuotias, sinulla on riittävät säännölliset tulot, osoite ja pankkitili Suomessa sekä luottotiedot kunnossa. Rahaa voit nostaa luottotililtä ympäri vuorokauden eikä nostojen määrää ole rajoitettu. Tämä kotimainen lainapaikka on jo vuosia toiminut ja hyväksi havaittu lainaaja.

 • Hae lainaa 100-5000 euroa
 • Kotimainen ja luotettava lainapaikka
 • Sovi sinulle sopiva maksuaikataulut

 

OstosrahaOstosraha

Ostosraha lainaa 400-3000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia 1-5 vuoden maksuajalla. Lainapäätöksen jälkeen saat rahat tilille vartissa. Näin nopeaa ja vaivatonta lainapalvelua ei moni pysty tarjoamaan. Ostosraha on osa suurta ja maineikasta OPR-Vakuus konsernia. Tämä jo takaa sen että yllättäviä ongelmia ei tule eikä mitään piiloteltuja kuluja ole.

 • Lainaa voit hakea 400-3000 euroa
 • Lainalle takaisinmaksuaikaa 1-5 vuotta
 • Todella nopea palvelu

 

EverydayEveryday

Toinen OPR-Vakuus Oy:n lainasivustoista jolta voit hakea erityisen edullista lainaa onEveryday. Täällä voit hakea hieman pienempiä 20-2000 euron kokoisia lainoja ja maksaa lainasi pois myös osamaksulla. Jotta voit lainaa hakea sinun tulee olla vähintään 21-vuotias eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintää. Sinulta vaaditaan myös säännölliset riittävän kokoiset tulot sekä osoite ja pankkitili Suomessa.

 • Lainaa 20-2000 euroa
 • Maksut kätevällä osamaksusopimuksella halutessasi
 • Osa suurta OPR-Vakuus Oy konsernia

 

HalenslainaHalino

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 100-3000 euroa tarjoaa todella selkeällä kulurakenteella Halino. Yhteishakijan kanssa voit saada jopa 6000 euroa lainaa. Maksuajaksi voit määritellä oman mielesi mukaan 1-5 vuotta. Halinon etuna on heidän miellyttävä tapansa laskuttaa asiakkaitaan. Käytössä on ainoastaan korko eikä mitään muita kuluja lainaasi tule.

 • Lainaa on haettavissa 100-3000 euroa ilman vakuuksia
 • Yhteishakijan kassa jopa 6000 euroa lainaa
 • Maksuaikaa voit lainaasi saada sopimuksen mukaan 1-5 vuotta

 

Kaikilla lainapalveluilla on käytäntö että lainahakemuksen jättäminen netistä on aina maksutonta. Pelkkä lainantarjouksen hakeminen ei tietenkään myöskään sido sinua vielä lainapäätökseen, joten monesti on kannattavaa jättää hakemus useammalle rahoitusyhtiölle. Kun saat tarjoukset, niin tämän jälkeen voit todella helposti vertailla eri lainatuotteita keskenään ja valita niistä sinulle juuri parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lainan tarjoajien kovan kilpailun vuoksi tarjoukset elävät, joten vertailu kannattaa ehdottomasti! Etsit sitten pikaluottoa, tai lainaa ilman takaajia, vertailu kannatta aina. Näin saat tilillesi euroja parhaalla mahdollisella tarjouksella.

Lisää lainaamiseen liittyviä uutisia