Mistä lainaa 100 euroa?

100 euroa on pieni ja näppärä summa jota tarjotaan useasta lainapalvelusta. Edullista vippiä on tarjolla kaikilla ikärajoilla ja maksuajoilla. Takaajia ja vakuuksia ei näin pienissä pikavipeissä tarvitse ollenkaan. Edullisen lainasta tekee usein alle kuukauden laina-aika, jolloin lainan korot eivät pääse muodostumaan ja tilinhoitopalkkiota eivät kerkeä kuluja kasvattamaan. Lyhyt maksuaika varmistaa myös sen ettei taloutesi rasitu lyhennyksistä pitkässä juoksussa. Iso lyhennyserät voivat painaa talouttasi niin että joudut harkitsemaan lisärahoitusta lyhennyksistä selviämiseen, ja tämä ei ole oikea tie. Mutta siitä 100 euron pikavippi on turvallinen vaihtoehto!

Jos tiedot että tulet saamaan 30 päivän kuluessa rahaa jolla vippisi voit hoitaa, niin kannattaa ehdottomasti tarttua tarjoukseen! Nyt on mahdollista saada pikavippiä täysin kuluitta muun muass Vivuksen ensilainaajana, joten tämä tarjous kannattaa tarkistaa. Myös muita kuluttomia ensilainoja on, ja niiden päivitetty tarjonta on todellakin tarkastamisen arvoinen teko. Kilpailutettu vippi on aina lainan hakijan etu, koska siinä säästää selvää rahaa.

Pikavipin kulurakenne

Lyhyt laina-aika mahdollistaa usein pikavipin hakemisen ilman mitään erillisiä koron aiheuttamia kuluja, eli tämä todellakin on täysin kulutonta lainaa! Nämä lainat pitää maksaa takaisin yleensä korkeintaan kuukauden kuluessa, joten jos tiedät että pystyt lainan hoitamaan vaaditussa ajassa, kannattaa ehdottomasti hakea edullinen laina jos akuuttia tarvetta euroille on. Vippi sopii kaikkiin tarpeisiin koska et ole velvollinen selittämään tarvetta rahalle. Jos tietosi on kunnossa ja hyväksyt ehdotetut lainaehdot, ei estettä pikavipin  saamiselle ole. Takaajia lainallesi tai vakuuksia ei pienissä lainasummissa tarvitse, vaan voit hoitaa asian omin neuvoinesi yhdessä lainapalvelun kanssa.

Pienen summan pikavippi on kuluttajalle loistava sopimus, koska kulut lainaan yleensä muodostuvat pitkäaikaisista koroista, tilinhoito maksuista, vuosikoroista sekä muista kasaantuvista maksuista. Yli 30 päivän maksuajassa todellinen vuosikorko kannattaa tietenkin laskea, jolloin saat selville oikeat kustannukset mitkä lainallesi muodostuu. Todellinen vuosikorko on lain mukaan ilmoitettava, joten sitä ei tarvitse itse päätellä tai metsästää, se on ilmoitettu selkeästi tarjouksen yhteydessä.


Ikärajat lainan hakemiselle

Ikärajana 100 euron pikavipeille ja lyhyt kestoisille lainoille on yleensä 18-vuotta ellei lainapalvelu ole erikseen määrittänyt korkeampaa ikärajaa palvelun käyttäjille. Tarkista palvleun ikärajat ennen lainahakemuksen jättämistä. Lainapalvelut eivät yleensä suostu joustamaan määritetyistä ikärajoista, joten älä suotta tuhlaa aikaasi pikavipin hakemiseen jota et voi saada alunperinkään. Jotkut lainapalvelut vaativat yli 20-vuoden tai jopa 23-vuoden ikää, mutta kaikilla ei näin ole. Tarkista lainapalvelun sivuilta mitä vipin hakemisen ikärajaksi ilmoitetaan.

18 vuotiaat hyvin taloutensa hoitaneet henkilöt säännöllisillä tuloilla ovat tervetulleita asiakkaita useille eri lainapalveluille. Jos sinulla on pitkä suhde saman lainapalvelun tai pankin kanssa, voit tietenkin tiedustella josko he vipin myöntävät, mutta tämä on yleensä ajan tuhlaamista. Ikärajan tarkoitus on suojella nuoria lainanhakijoita liian isoilta lainanottamisilta mutta myös lainapalveluilta. On kaikkien yhteinen intressi että lainan ottanut henkilö pystyy maksamaan sen ajallaan takaisin eikä mitään ongelmia kenellekään tule lainan takia.

Vippipaikkojen vertailu

Alapuolelta löydät vertailusta kaikki tämän vuoden parhaimmat ja edullisimmat 100 euron lainavaihtoehdot. Tutustu ja hae halvin 100e laina heti tilillesi kuluttomasti ja säästä selviä euroja. Joukossa on muutama todellakin ilmainen ensilaina. Eli kun suoritat 100 euron vippisi takaisinmaksun 30-päivän kuluessa, et joudu maksamaan mitään ylimääräisiä tai piilotettuja kuluja. Tämä tarjous on ehdottomasti parhaita pikavippi tarjouksia mitä netti voi tarjota!

Vivus

Vivus.fi on toinen yhtiö joka tarjoaa täysin kuluitta lyhytaikaista rahoitusta. Vivus tarjoaa lainaa 30 Vivusvuorokaudeksi, mutta tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Lainaa voi nostaa 20 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä ja omaavat pysyvä osoitteen Suomessa. Myös pankkitunnukset tai matkapuhelin vaaditaan tunnistautumista varten. Hakeminen on helppoa selkeän nettihakemuksen avulla, tutustu ja hae heti.

Hae Vivus palvelusta

 

Trustbuddy

Jos rahantarpeesi on lyhytaikainen, kannattaa hyödyntää Trustbuddyn voimassaoleva huipputarjous, Trustbuddy nimittäin tarjoaa lainaa 2 viikoksi täysin kuluitta! Jos olet 20 Trustbuddy vuotta täyttänyt ja omaat puhtaat luottotiedot, voit hakea lainaa vaikka heti ilmaisen nettihakemuksen avulla. Allekirjoita luottosopimus sähköisesti ja saat rahat käyttöösi tilillesi nopeasti. Kannattaa käyttää huipputarjous hyväksesi tänään, ennen kuin tarjous loppuu. 

Everyday

Yleiset luotonsaantiehdot täyttävät 21-vuotias hakea lainaa myös Everyday:ltä. Mikäli maksat luoton kokonaisuudessaan takaisin kuukuden kuluessa, maksat vain 15%:n Everyday nostopalkkion, eli 100e lainassa kokonaiskulut ovat 15 euroa. Everyday antaa käyttöösi lainaa kaikkiaan 2000 euroa, mutta kannattaa nostaa vain sen verran kuin todellinen rahantarve on, koska lainaamisesta seuraa kuluja. Muistathan ettei lainaa kannata nostaa toisen lainan maksuun, tämä vaan lisää ongelmia lainojen kasautuessa.

Hae Everyday palvelusta

 

Euroloan

Täysi-ikäiset Suomen kansalaiset voivat hakea 100 euron lainaa Euroloanilta, myönteisen luottopäätöksen saaminen edellyttää myös puhtaita luottotietoja, säännöllisiä tuloja (kuten Euroloanpalkka/sosiaalietuudet/opintotuki jne.). Hakeminen tapahtuu helppokäyttöisen nettihakemuksen avulla. Hakeminen on ilmaista eikä tarjouksen pyytäminen sinua sidoa mihinkään. Lainasopimus syntyy vasta allekirjoitettuasi sopimuksen joko sähköisesti tai pyytämällä lainasopimuksen postitse kotiisi.

Hae Euroloan palvelusta

 

Halino

Halinon kautta saat lainaa 100-6000 euroa kätevästi netistä. Hakija tulee olla vähintään 22 vuotta vanha ja luonnollisesti hakijan täytyy myös täyttää yleiset luotonsaantiehdot.Halenslaina Halinolainan voit nostaa helposti netin kautta, saat alustavan lainapäätöksen saman tien. Voit hakea saman tien suurempaa luottolimiittiä ja nostaa aina tarvitsemasi määrän käyttöösi. Luottoa kannataa nostaa aina vai silloin kun tarve on todellinen, ei varmuuden varaksi. Muistathan maksaa lainasi eräpäivänä takaisin, välttyäksesi ylimääräisiltä kuluilta.

Hae Halino palvelusta 

Voit saada kulutonta lainaa!

Jos et ole aiemmin hakenut lainaa voit saada 100 euron lainan ensiasiakkaana täysin ilman kuluja tai korkoja Vivukselta.  Tämä saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta lainapalvelu Vivus todellakin myöntää vippiä ilman kuluja. Kannattaakin ottaa kaikki hyöty tästä tilaisuudesta irti, jos olet hakemassa 100 euron lainaa todella edullisesti. Kaikki lainapaikat eivät pysty tarjoamaan tälläistä vippiä, ja usein se koskee ensilainan ottajia. Eli jos et ole vielä Vivuksella pikavippiä ottanut, kannattaa se tehdä heti, tarjous ei välttämättä ole voimassa pitkään. Mutta tosi asia on että voit saada lainaa ilman kuluja!

Edullinen laina voi olla todellakin edullinen kun pidät huolta takaisinmaksu aikataulusta joka lainapalvelun kanssa sovitaan. Melkein kaikkien palveluiden sivulta löytyy lainalaskuri jolla voit arvioida suunnitelmasi lainan hoitamisesta. Pientä vippiä ei kannata välttämättä ottaa pitkällä maksuajalla, koska kulut käyvät kasvamaan korkojen myötä nopeasti. Ei kannata siis tuhlata rahaa ottamalla vippiä tai lainaa mitä ei pysty maksamaan, vaan realistisesti arvioida oman talouden maksukyky jo ennen pikavipin hakemista.

Muista siis että kuluton pikavippisi on oikeasti kuluton vain kun huolehdit että maksat sen ajallaan pois, eli usein alle kuukauden kuluessa. Vivuksen kuluttoman lainan takaisinmaksuaika on maksimissaan 30-päivää. Kuluton laina muuttuukin maksulliseksi heti jos et maksa sitä pois eräpäivään mennessä. Nämä kulut voivatkin nousta nopeasti todella korkealla, koska korko-osuus on isomp ja saattavat jopa aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän. Lainan hoitamisen laiminlyönti johtaa luottoetietojen menettämiseen joka taas johtaa useisiin haasteisiin ja ongelmiin kuten:

  1. Luottojen ja lainojen saanti lainapalveluista ja pankeista.
  2. Luottokortin saanti
  3. Puhelinliittymän avaus
  4. Vuokra-asunnon saanti
  5. Eräät työpaikat tarkistavat luottotiedot merkkinä työtä hakevan henkilön luotettavuudesta.

Muistathan siis hoitaa pienenkin lainan takaisinmaksun aina eräpäivään mennessä.


Henkilökohtaisen talouden suunnittelu

Oman talouden suunnittelu on kätevä keino pitää huolta ettei vippien lyhennykset kasaannu tai aiheuta ongelmia muutenkaan tulevaisuudessa. Laske paljonko sinulle on tulossa tuloja sisään palkan tai muun saatavan muodossa, ja vähennä siitä pakolliset menot kuten vuokra ja laskut. Yli jäävästä summasta saat tietää tarkalleen paljonko sinulle jää kuukaudessa rahaa käteen, ja voit helpommin arvioida minkä verran voit lainaasi lyhentää. Ei kannata sopia liian isoja lyhennyksiä, koska tämä johtaa helposti ongelmiin lainan lyhennysten kanssa.

Elämässä sattuu yllättäviä asioita, jotka voivat sotkea suunnitelmasi pahasti mikäli olet laskenut oman budjettisi liian tiukalle. Oman talouden suunnittelu on aina järkevää, vaikkei mitään suuria toistuvia menoja tulevaisuudessa olisikaan. Lainakierre on aina vakava ongelma, johon voi joutua vahingossa melkein kuka tahansa. Tämän voi välttää seuraamalla talouden suunnittelusta saatua tietoa. Jos kuitenkin huomaat päätyneesi lainakierteeseen, kannattaa se katkaista välittömästi. Yhteys luottoa myöntäneisiin tahoihin ja uudelleen laskettu maksuaikataulu on loistava ensiapu jolla minimoidaan turhat ongelmat. Jos tunnet että sinulla on suuria vaikeuksia pitää taloutesi hallinassa, kannattaa ottaa viipymättä yhteyttä paikalliseen velkaneuvontaan.

Lainan ottaminen on virallinen sopimus luoton myöntäjän kanssa ja lainan ottajalla on juridinen velvollisuus hoitaa lainan takaisinmaksu sovitussa aikataulussa.  Jos sinulla syystä tai toisesta tulee ongelmia maksusuunnitelman kanssa, ole välittömästi yhteydessä lainapalvelun asiakastukeen ja selvitä tilanteesi. Lainapalvelu pystyy sopimaan uuden maksusuunnitelman, tai vaihtoehtoisesti ei vie asiaa perintään vaan antaa sinulle mahdollisuuden hoitaa asiasi ilman ongelmia. Tähän ei kannata luottaa lainaa hakiessa vaan suunnitella oma talous niin ettei ongelmia synny vaikka jotain yllättävää taloudessasi tapahtuisikin.

Lainan hakemisesta

 

Lainaa 100 euroa

Kaikki taulukossa vertaillut lainaajat ovat ehdotonta huippua omalla alallaan ja takuulla luotettavia. Et tule löytämään piilotettuja ehtoja tai mitään yllättäviä kuluja. Voit siis huoleti täyttää ilmaisen hakemuksen joko yhdellä tai useammalla lainantarjoajalla. Lainahakemusken jättäminen netin kautta on ilmaista ja se kannattaakin tehdä useaaan palveluun. Pelkkä hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään vaan auttaa vertailemaan lainapalveluiden tuotteita ja tarjontaa. Lainapalveluiden nettisivut ja tietosuojakäytäntö seuraavat tiukkoja eurooppalaisia standardeja, joten ei kannata olla huolissaan tietojesi päätymisestä vääriin käsiin lainahakemuksia tehdessä.

Vertailu on loistava keino säästää euroja kun näet selkeästi jokaisen lainapaikan ilmoittamat kulut, korot ja muut menot. Usean palvelun sivulta löytyy lainalaskuri jolla voit tarkastella erinkokoisia lainoja vaihtelevilla maksuajoilla, jos mielessäsi on isompi pikavippi tai laina. 100 euron pikavipin voi ottaa myös pidemällä kuin 30 päivän maksuajalla, mutta tällöin korot nousevat ja mukaan tulee myös tilinhoitomaksuja. Eli jos olet hakemassa pientä pikavippiä, kannattaa se ottaa tietenkin edullisesti ilman kuluja.

Vertailtuasi tarjouksia ja valittuasi sopivan, ota yhteyttä tarjouksen esittäneeseen lainantarjoajaan ja ilmoita hyväksyntäsi. Seuraavaksi täytät viimeiset tarvittavat tiedot ja lähetät hyväksynnän tarjoukselle. Seuraavaksi odotat että lainapaikka käsittelee hakemuksesi loppuun ja siirtää sinulle rahat tilillesi. Sitten pääset nauttimaan edullisen lainan tuomasta vapaudesta! 

Luoton perustiedot: Hakijan ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias lainaa hakiessa. Lainan määrä: max. 2000 euroa Lainan takaisinmaksuaika: Joustava - Riippuu lainasaldosta Hae lainaa Lainan saamisen perusehdot: Lainan hakijan on oltava vähintään 20-vuotias Lainan hakijalla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä Säännölliset ja riittävät tulot lainan takasinmaksua varten Osoite ja pankkitili Suomessa Paljonko lainaa voin enimmillään saada? Lainaa voi hakea enintään 2000 euroa. Missä ajassa laina on maksettava takaisin? Lainan takaisinmaksu on joustava ja se sovitaan lainaamisvaiheessa. Miten asiakaspalvelu on avoinna? Asiakaspalvelu palvelee seuraavasti : Ma - La 7 - 23, Su 13 - 17. Esimerkkilaskelma lainan kuluista: Lainapääoma: 2000 euroa. Laina-aika: 1 vuosi. Lainan kokonaiskulut: 743,60 euroa. Rahoitusyhtiön yhteystiedot: C Finance Oy Annankatu 16B 00120 Helsinki Puhelin: 09 - 3157 7577 asiakaspalvelu@luottoraha.fi

Arvosana

Nopeus - 86%
Helppous - 80%
Joustavuus - 86%

84%

 

Helppo ja nopea hakea lainaa 100 euroa netistä.

Käyttäjien Arvosana: 4.7 ( 3 votes)
79