Mistä lainaa 400 euroa?

400 euron laina on käytännöllinen moneen eri tarkoitukseen. Sillä lisäät mukavasti vaikka lomakassaasi tai suoritat kodinkonehankintoja. Alla olevassa taulukossamme vertasimme kaikki parhaat ja edullisimmat lainaajat, jotta voit helposti valita sinulle edullisimman ja sopivimman. Tutustu lisää valikoimaan ja hae itsellesi parhaalta tuntuva pikalaina heti!

Vivus

Vivus20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen voi hakea 400 euron lainaa myös Vivukselta. Vivus on pitkään alalla toiminut kansainvälinen rahoitusyhtiö, joka toimii Suomen lisäksi 13 muussa maassa. Vivuksella on myös tällä hetkellä asiakkaan kannalta huippukampanja, nimittäin saatavilla on 400 euron laina täysin kuluitta. Edellytyksenä on että, maksat lainasi takaisin 30 vuorokauden kuluessa lainan nostosta. Tämä tarjous kannattaa käyttää hyödyksi, sillä tuskin tämä huippukampanja hirveän pitkään on voimassa. Eli ei muuta kuin oma laina hakuun vaan netin kautta. Aikaa kuluu ainoastaan muutama minuutti ja rahat saat käyttöösi nopeasti.

Hae Vivus palvelusta

 

Ostosraha

OstosrahaOstosraha tarjoaa edullista lainaa 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa, pysyvä osoite Suomessa sekä säännölliset ja riittävät tulot lainan takaisimaksua varten. Lainan hakeminen onnistuu muiden yhtiöiden tapaan nettihakemuksella. Lainaesimerkkinä 400 euron laina vuodeksi maksaa kaikkiaan 95 euroa. Kuukausierä on tällöin maltillinen 41,26 euroa. Ostosrahan kautta saat lainan tilillesi heti noin 15 minuutissa. Tutustu ja hae heti tilillesi ilman vakuuksia netistä.

Hae Ostosraha palvelusta

 

 

Trustbuddy

TrustbuddyTarvitsetko 400 euroa lainaan lyhyeksi aikaa? Mikäli tarvitset lainaa vain kahdeksi viikoksi, on Trustbuddy erinomainen vaihtoehto. Nimittäin tällä hetkellä heillä on menossa kampanja, jossa voit nostaa lainasi täysin kuluitta aina. Tämä edellyttää, että maksat lainasi takaisin kokonaisuudessaan 14 vuorokauden sisällä. Mikäli haluat pidemmän laina-ajan, maksat normaalin hinnaston mukaiset kulut. Trustbuddy on hyvä vaihoehto ja sitä voi suositella kaikille.

Hae TrustBuddy palvelusta

 

Euroloan

EuroloanEuroloan tarjoaa lainan hakuun selkeän ja helppokäyttöisen nettihakemuksen. Täysi-ikäinen luottokelpoinen henkilö voi hakea lainaa netin kautta ja saat rahat tilillesi nopeasti, mikäli haet lainaa asiakaspalvelun auki ollessa (arkisin 8 – 18). Voit hakea myös suurempaa esim. 1000 euron lainalimiittiä kerralla, vaikka nostaisit vain 400 euroa. Maksat korkoa ainoastaan lainaamastasi summasta, et limiitistä. Testaa limiitin hakemista jo tänään, yllätyt kuinka helppoa se on!

Hae Euroloan palvelusta

 

Credit24

Credit24400 euron lainan hakuu onnistuu helposti Credit24:ltä. Mikäli olet 19 vuotta täyttänyt ja raha-asiasi aiemmin moitteettomasti hoitanut ja omistat henkilokohtaisen kännykkäliittymän, voit helposti hakea lainaa Credit24:ltä. Tunnistaumiseen tarvitset vielä pankkitunnukset. Rahaa tilillesi voit nostaa 8 – 22 välisenä aikana. Esimerkiksi 400 euron laina 4 kuukaudeksi maksaa ainoastaan 39,36 euroa.

Hae Credit24 palvelusta

 

 

Suunnittele huolella mihin lainasi käytät

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai niiden kanssa juuri siihen asiaan, joka sinulle on tärkeä tai välttämätön kuten esimerkiksi, kodinkoneiden hankintaan, lomamatkaan tai mihin ikinä rahaa tarvitsetkaan. Älä kuitenkaan lainaa harkitsematta sillä se voi johtaa vaikeuksiin. Mieti siis ensin tarkkaan mihin käyttöön, onko se varmasti tarpeellista ja paljonko lainaa tulet tarvitsemaan. Laina on sitova taloudellinen sopimus ja täten lainatessasi hyväksyt sen että laina tulee maksaa kokonaisuudessaan takaisin sopimuksen mukaisten kulujen kera. Älä koskaan ota lainaa maksaaksesi pois vanhoja velkoja sillä tämä ei yleensä pääty hyvin vaan johtaa vain pahempaan velkakierteesen.Lainaa 400 euroa

Tarkastele kuinka eripituinen laina-aika vaikuttaa lainasi kuluihin. Pidempi laina on aina korkeampi kuluiltaan kuin lyhyt laina. Tästäkin syystä lainaa ottaessa on hyvä miettiä tarkkaan että paljonko rahaa tulet tarvitsemaan. Kun olet selvillä paljonko lainaa tarvitset ja olet varma että tulet selviämään maksueristä ilman suurempia ongelmia voit rauhassa valita taulukostamme minkä tahansa lainantarjoajan ja täyttää ilmaisen lainahakemuksen. Kun hakemuksesi on hyväksytty saat rahat tilille heti.