Lainaa 23-vuotiaalle

23-vuotiaille on tarjolla todella kattava valikoima erilaisia lainoja. Valittavissasi on kattava määrä erilaisia summia pienistä 20 euron lainoista aina 35000 euron luottoihin saakka. Summan lisäksi voit myös itse valita laina-aikasi sekä sen mistä lainaa haet. Alla olevasta listasta voit helposti katsoa kaikki paikat jotka myöntävät lainaa 23-vuotiaille tai sitä vanhemmille. Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota lainaehdoista sekä lainantarjoajasta.

 

Onnen.fi

Onnen.fi tarjoaa 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille 2000 – 3000 euron lainoja. Takaisinmaksuaika on yhdestä vuodesta kahteen, ja laina on jaettu 12-24 yhtäsuureen kuukausierään, joten kuukausierän suuruus ei muodostu hirvittävän suureksi ja näin laina ei aiheuta suurta taloudellista painetta lainan hakijalle. Tarvittaessa voit siirtää laina-aikana kerran eräpäivää kuukauden eteenpäin. Lainan hakeminen on helppoa ilmaisen nettihakemuksen avulla, aikaa kuluu vain muutama minuutti. Rahat saat nopeasti tilillesi saatuasi myönteisen lainapäätöksen, lainaa voi nostaa arkisin klo 7 -23 välillä.

Hae Onnen.fi palvelusta

 

Halino

Halino tarjoaa myös lainaa 23-vuotiaille. Lainaat voit yksinään hakea 100 – 3000 euroa ja jos haet lainaa yhteisvastuullisen takaajan kanssa nousee lainan määrä aina 6000 euroon asti. Lainaa lyhennät kuukausittain aina saman verran, eli jos yleinen korkotaso muuttuu, muuttuu vastaavasti laina-aikakin. Halino ei peri ollenkaan avaus – tai nostomaksua eikä tilinhoitomaksuja. Hakeminen tapahtuu netin kautta ja päätöksen luotosta saat välittömästi. Mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, saat lainapaperit kotiisi. Rahat saat heti tilillesi, kun Halens on vastaanottanut allekirjoittamasi lainasopimuksen.

Hae Halino palvelusta

 

Freedom rahoitus

Freedom rahoitus tarjoaa tällä hetkellä jopa massiivista 30000 euron lainalimiittiä, joten se sopii hyvin vaihtoehdoksi, jos edessä on isompia hankintoja. Pienin haettava luottolimiitti on 500 euroa. Takaisinmaksuajaksi voi myös valita pitkän jopa 12 vuoden maksuajan, näin kuukausierä on pieni, mutta huomaathan että koska laina-aika on hyvin pitkä, lainan kokonaiskustannus saattaa nousta korkeaksi. Hae oma lainalimiittisi käyttöösi heti tänään, helpon nettihakemuksen avulla. Hakeminen on luonnollisesti täysin ilmaista!

Hae Freedom Rahoitus palvelusta

 

Älä koskaan ota lainaa, jos et voi sitä pois maksaa

Muista että lainat tulee maksaa aina kuluineen takaisin. Jos et hoida lainan maksuja ajallaan, kasvavat kulut nopeasti. Maksumuistus ja viivästyskorko nostavat kuluja nopeasti, heti eräpäivän ummettua. Sen jälkeen on vuorossa perinnän aiheuttamat kulut sekä mahdollinen käräjäoikeuden velkomustuomio. Lopulta 60-päivänkuluttua saat maksuhäiriömerkinnän. Tämä taas aiheuttaa suuriakin ongelmia eläämääsi kuten luottokorttien ja uusien lainojen luottojen saannin vaikeutumista, puhelinliittymän avaus voi estyä ja saattaapa maksuhäiriömerkintä jopa estää sinua saamasta työpaikkaa tai vuokra-asuntoa. Pidä siis todella tarkkaan huoli että hoidat lainasi lyhennykset aina ajallaa. Jos kuitenkin alkaa näyttää siltä että et voi mitenkään maksaa lainanlyhennystäsi ota välittömästi yhteyttä lainantarjoajaan ja neuvottele uusi maksuaikataulu. Tämä saattaa hieman lisätä lainasi kustannuksia mutta on silti todella suositeltavaa.

Jos huomaat että jonkun taulukkomme lainantarjoajalla ovat ehdot muuttuneet ja et saakkaan haettua lainaa, niin ilmoitathan siitä meille että voimme päivittää tilanteen välittömästi.