Mistä lainaa 1000 euroa?

1000 euron lainoja verratessa kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomio laina-aikaan ja siihen kuinka takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuluihin eri lainapaikoissa. Voit säästää paljonkin kuluissa kun katsot ja vertaat lainapaikkojen ehtoja ja kulurakenteita. Tarkastele helposti kaikkien lainapaikkojen tarjouksia alla olevasta taulukosta johon olemme koonneet kaikki netin parhaat lainaajat sinulle valmiiksi. Klikkaa taulukossa lainantarjoajan logoa saadaksesi lisää informaatiota.

Vivus

VivusVivuksen vanhat asiakkaat voivat hakea helposti tunnuksillaan 1000 euron lainan. Maksuaikaa lainalle saat tutun 30 vuorokautta ja sitä voit halutessasi jatkaa maksamalla henkilökohtaisessa lainasopimuksessasi mainitun korvauksen. 1000 euron lainan kokonaiskustannus on 150 euroa, jos maksat lainan takaisin Vivukselle 30 vuorokauden kuluessa lainan nostosta. Lainapalvelu vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin klo 7 – 23 välisenä aikana.

Hae Vivus palvelusta

 

 

Credit24

Credit241000 euron lainan nostaminen onnistuu helposti ilmaisen ja helppotäyttöisen nettihakemuksen avulla. Lainallesi saat takaisinmaksuaikaa jopa mukavat 2 vuotta. Credit24:n lainakustannukset ovat kilpailukykyiset. Vuoden maksuajalla 1000 euron lainan kulut ovat alle 280 euroa ja kuukausierä ainoastaan vajaat 107 euroa. Kahden vuoden maksuajalla kuukasierä on alle 70 euroa ja lainan kokonaiskustannus reilut 672 euroa.

Hae Credit24 palvelusta

 

 

Everyday

EverydayJo vuodesta 2005, Everdayn takana oleva OPR-Vakuus Oy on tarjonnut eri rahoitusratkaisuja laajalle joukolle suomalaisia. Everyday tarjoaa 1000 euron lainan takaisinmaksuun peräti kaksi eri vaihtoehtoa. Voit maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin lainan nostosta seuraavan kuukauden lopussa ja maksat lainastasi vain 15%:n nostopalkkion. Vaihtoehtoisesti voit maksaa lainasi takaisin kuukausierissä, tuhannen euron lainan kuukausierä on 230 euroa. Lainaa voit hakea netin kautta helposti kellon ympäri.

Hae Everyday palvelusta

 

Älä tee lainastasi suotta kalliimpaa kuin sen tarvitsee olla

Tämä onnistuu parhaiten huolehtimalla että aina maksat lainasikuukausierät eräpäivään mennessä. Jos et muista laskuasi maksaa tulee siihen heti eräpäivän jälkeen lisää kuluja 7% viivästyskoron muodossa. Lainanmyöntäjä lähettää myös sinulle maksumuistuksen maksamattomista laskuista. Muistutuksia lähetetään kaksi kappaletta ja ne maksavat yleensä 5 euroa kappaleelta. Lopulta maksamaton laskusi päätyy käräjäoikeuteen sekä perintään. Lainanottaja joutuu maksamaan kaikki näistä aiheutuvat lisäkulut. Mistä lainaa 1000 euroa

60 päivän jälkeen maksamaton lasku aiheuttaa myösmaksuhäiriömerkinnän joka häiritsee elämää monella eritavalla kuten et saa enää uusia lainoja, luottoja tai luottokortteja. Pidä siis huoli että lainasi tulee maksettua aina pois ajallaan. Jos alkaa näyttämään että tulet olemaan ongelmissa lainasi makuissa niin ota välittömästi yhteyttä lainanantajaan ja voitte sopia uuden maksuaikataulun.

Tämä on aina huomattavasti parempi ratkaisu kuin maksujen maksamatta jättäminen huolimatta siitä että tämäkin ratkaisu mahdollisesti nostaa kuluja hieman koska todennäköisesti laina-aikaa pidennetään niin että kuukausimaksuista tulee helpommin maksettavia.

 

Artikkelia päivitetty 23. Marraskuuta 2015.

Lisätty suositellut lainapaikat.