Lainaa 18-vuotiaalle

Etua.fi tarjoaa asuntolainojen lisäksi kulutusluottoa 500-35000 euroa 18-vuotiaalle lainan hakijalle. Lainaa voi hakea kätevän ja ilmaisen nettihakemuksen avulla kellon ympäri. Saat yksilöllisen lainatarjouksen jopa saman arkipäivän aikana. Etua.fi toimii ns. lainabrokerina eli lainan välittäjänä, käytännössä se tarkoittaa, että saat yhdellä hakemuksella saat useamman lainatarjouksen eri pankeilta. Lainabrokerin käyttö on täysin ilmaista asiakkaalle. Etua.fi on monessakin mielessä hyvä lainapaikka ja se on tämän hetken lainamarkkinoiden monipuolisin luotonmyöntäjä. Tarjolla on myös luottokorttia ja asuntolainoja räätälöidysti – tutustu ja hae oma lainasi jo tänään netistä.

Hae Etua.fi kulutusluottoa

 

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi tarjoaa pieniä lainoja 100 – 300 euroa puolen vuoden maksuajalla. Mikäli täytät yleiset lainansaantiehdot, kuten puhtaat luottotiedot, pysyvä osoite Suomessa vähintään kahden vuoden ajan, tunnistautumiseen tarvitset joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenteet. Lainan saat tilille klo 8 – 22 päivittäin. Mikäli allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti, saat rahat tilillesi saman tien. Palvelu on luotettava ja erittäin toimiva – suosittelemme!

Hae Pikavippi.fi palvelusta

 

Yleislaina

Yleislainalta voit hakea 2000 – 5000 euron lainalimiittiä. Laina tulee maksaa takaisin kokonaisuudessaan sopimuksen mukaan, normaali takaisinmaksuaika on 6 – 24 kk. Hakemuksen netissä voit jättää kellon ympäri. Hakemuksen jättäminen ei sido Sinua mitenkään ja on täysin ilmaista. Rahat saat tilillesi seuraavana arkipäivän allekirjoitettuasi lainasopimuksen. Yleislaina on hyvä kulutusluoton tarjoaja ja palvelusta ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Lue lisää jos olet lainan tarpeessa!

Hae Yleislaina palvelusta

 

Euroloan

Euroloan tarjoaa täysi-ikäisille luoton hakijoille lainaa 100 – 5000 euroa. Hakeminen tapahtuu helposti netissä. Saat päätöksen n. 15 minuutissa ja rahat saapuvat tilillesi allekirjoitettuasi lainasopimuksen. Suosittelemme sähköistä allekirjoittamista pankkitunnuksien avulla, näsin saat lainasi nopeammin käyttöösi. Euroloanilta löytyy liki 7 vuoden kokemus luoton myöntämisestä ja palvelu on huippuluokkaa – lue lainaehdot ja hae lainaa Euroloanilta jo tänään.

Hae Euroloan palvelusta

Omalaina.fi

Omalaina tarjoaa 18-vuotiaille lainaa 100 – 15000 euroa. Omalaina toimii ns. lainanvälittäjänä eli he kilpailuttavat lainahakemuksesi usealla lainafirmalla ja tarjoavat Sinulle kaikkein edullisimman tarjouksen. Kilpailuttaminen ei maksa hakijalle mitään. Omalaina sopii hyvin henkilöille, jotka ovat hakemassa lainaa pidemmäksi aikaa, nimittäin laina-aikaa on tarjolla 1 – 5 vuotta. Kaikki tarjotut lainat saat tietenkin ilman vakuuksia tai takaajia. Kokeile heti tänään kuinka helppoa lainahakemuksen jättäminen on!

Hae Omalaina.fi palvelusta

 

Miksi lainan vertaileminen kannattaa?

Lainaa9.fi sivustolla tiedetään kuinka tärkeää lainan vertaileminen on ennen sen hakemista. Keskity hetki ja lue tästä miksi se kannattaa aina! Vertailulla saat esimerkiksi verkon edullisimman tarjouksen lainasta 18-vuotiaalle. Toiseksi, korot ovat aina juuri sellaiset mitä olet itse valmis maksamaan. Jokainen listassa oleva yritys on poimittu asiakasta mielessä pitäen, ja ne ovatkin käyttäjien kestosuosikkeja vuodesta toiseen.

18-vuotiaalle lainaa voi olla tarjolla nihkeämmin mitä esimerkiksi jo 25 vuotta täyttäneelle. Tottakai jonkilaisia tarjouksia on olemassa, esimerkiksi Euroloan yhtiön kautta voit tarvittaessa hakea jopa 5000 euroa. Useammat luotonmyöntäjät voivat vaatia kyllä suuremmissa lainoissa vakuuksia jos olet vasta 18-vuotta täyttänyt nuori. Pankista lainan saaminen 18 vuotiaana on hankalempaa, joten nämä yritykset voivat olla ainoa toivosi.

Tervetuloa etsimään juuri sinulle sopiva laina ylhäällä olevasta listasta!