Mistä lainaa 200 euroa?

200 euroa on suosittu lainasumma useista eri syistä. Vippi ei ole liian iso summaltaan että takaisinmaksu aika venyisi liian pitkäksi ja näin vaikuttaisi koron korkeaan muodostumiseen. Laina ei myöskään ole liian pieni ettei lainalla saisi hoidettua tarpeellisia asioita. Eli 200 euron pikavippi tai lyhytkestoinen laina on loistava rahallinen piristysruiske, kun lainan tarve on lyhyt kestoinen ja summan ei tarvitse olla iso.

 Viikonloppu loma kotimaassa, itsensä hemmottelu tai myöhästynyt lasku, kaikki hoituvat tällä näppärän kokoisella pikavipillä. Joskus ei ole tarvetta ottaa isoja lainoja, vaan hetkellinen helpotus on tarpeen. Isot lainat tarkoittavat pitkää takaisinmaksuaikaa, ja tämä tarkoittaa kasvavia kuluja tilinhoitomaksuissa ja koroissa. 

 Lainasumma on hyvin kilpailtu, vaikka muutoksia markkinoilla on tapahtunut vuosien kuluessa. Joten pikavippien vertaileminen ja kilpailutus onnistuvat edelleen oikein hyvin, mikä on suoraa puhdasta eurojen säästöä asiakkaan taskuun. Muista miettiä itsellesi merkittävät tekijät lainahakemuksia jättäessä. Meidän sivuilta löydät kätevän koosteen 200 euron pikavipeistä ja selvät reunaehdot mitä lainan saamiselle on asetettu.

 On siis helppo huomata miksi 200 euroa on vakiinnuttanut paikkansa suosituimpien lainasummien joukossa tietyissä palveluissa. 200 euron laina löytyy usean lainapalvelun valikoimasta ja olemmekin listanneet parhaat ehdokkaat tälle sivulle. Käytä listaamme vertailuun parhaista tarjouksista ja säästä selviä euroja vippisi kuluissa!

200 euron pikavipin vertailu

Alla olevasta taulukosta voit helposti katsoa mistä voit 200 euroa lainaa hakea, sekä sen minkälaisia kuluja tämä aiheuttaa eripituisilla takaisinmaksu ajoilla. Pidempi takaisinmaksu aika yleensä nostaa todellista vuosikorko prosenttia ja mahdollisesti muita kuluja, joten käytä hetki tarjousten vertailuun. Vertailemalla omaan takaisinmaksu kykyyyn ja aikatauluun sopivan pikavipin tulet säästämään rahaa ja saat sen parhaiten itsellesi sopivan vipin.

Tutki siis rauhassa ja valitse sinulle parhaiten sopiva lainapalvelu. Jos et osaa päättää tai useampi lainantarjoaja vaikuttaa hyvältä, käy täyttämässä hakemus vaikka jokaiselle sopivalle tarjoajalle. Kun olet saanut tarjoukset sähköpostiisi voit tehdä lopullisen vertailun ja hyväksyä tarjoajan sivustolla tuleva lainasi.

Muista että voit jättää lainahakemuksia ilman kuluja eikä se sido sinua mihinkään, vaan voit tehdä päätöksen saatuasi tarjoukset lainantarjoajilta. Vertailu on sinun etusi, joten käytä siihen hetki aikaa ennen lainapalvelun vertailemiseen josta tulet lainan hakemaan.

Lue siis lisää alapuolelta ja hae itsellesi sopivin 200 euron pikavippi heti!

 VivusVivus

Vivuksen takana on pitkään rahoitusmarkkinoilla toiminut 4DFinance, joten voit hakea heiltä lainaa turvallisin mielin. Uusi asiakas voi nostaaensilainansa täysin kuluitta, ensi lainanmaksuaika on 1 kuukausi, joten se soveltuu hyvin lyhytaikaiseen rahan tarpeeseen. Ensilainan jälkeen voi lainaa nostaa tarvittaessa jopa yli 2000 euroa. Lainan hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä, ja löytyy riittävät kuukausitulot lainan takaisinmaksuun.

Hae Vivus palvelusta

EuroloanEuroloan

Euroloan lainaa täysi-ikäiselle hakijalle jopa 5000 euroa lainaa, mutta esim. 200 euron lainakin onnistuu helposti heidän kauttaan. Lainan takaisinmaksu määräytyy lainasumman mukaan,  mitä suurempi summa on kyseessä, sitä pitempi maksuaikakin on saatavilla. Lainan haku netin välityksellä on helppoa ja hakeminen on luonnollisesti ilmaista. Saatuasi myönteisen luottopäätöksen , saat rahat käyttöösi tilille jopa saman päivän aikana. Lisätietoja lainaehdoista saat Euroloan-sivuiltamme.

Hae Euroloan palvelusta

EverydayEveryday

21-vuotias yleiset luotonsaantiehdot täyttävä voi hakea lainaa Everyday:ltä helposti ilmaisen nettihakemuksen avulla. Saat käyttöösi 2000 euron luoton, mutta maksat vainnostamastasi lainamäärästä. Näin ollen voit nostaa luottorajastasi käyttöösi vain esim. 200 euroa. Pienin nostettava summa on 20 euroa. Lainaa täytyy lyhentää kuukausittain vähintään 20% lainasaldosta. Jos maksat koko lainasumman takaisin seuraavan kuun lopussa luoton nostamisesta, maksat ainoastaan 15% nostopalkkion

Hae Everyday palvelusta

HalinoHalenslaina

Halino tarjoaa käyttöösi jopa 3000 euroa luottolimiittiä, josta voit nostaa käyttöösi sen verran kuin kulloinen rahantarpeesi on. Pienin nostettava summa on 100 euroa. 22 vuotta täyttänyt puhtaat luottotiedot omaava ja muutkin yleiset luottotiedot täyttävä Suomen kansalainen voi hakea Halinolainaa. Lainan haku onnistuu helposti ja kätevästi ilmaisen nettihakemuksen avulla.

TrustbuddyTrustbuddy

Jos lainan tarpeesi on lyhytaikainen, Trustbuddyllä on tällä hetkellä menossa huippukampanja, jos maksat lainasi kokonaisuudessaan takaisin 14 vuorokauden kuluessa, ei lainasta peritä kuluja ollenkaan. Kyllä, luit aivan oikein. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä tämä tarjous tuskin kestää kovin pitkään! Jos olet vähintään 20-vuotias ja täytät yleiset luoton saantiehdot, niin voit hakea lainaa vaikka heti netin välityksellä.

Hae TrustBuddy palvelusta

Miksi lainaa haetaan?

Lainantarve saattaa tulla elämässä eteen monista erilaisista syistä. Jotkut hakevat lainaa uusien kodinkoneiden hankitaan, toiset lomamatkaa varten tai vaikka kodin remontointiin. Lainaa haetaan useasti myös tasapainottamaan erilaisista syistä johtuvaa hetkellistä taloudellista epätasapainoa. Oli syysi mikä tahansa, niin pikavippinä lainan hakeminen onnistuu kaikilta raha-asiansa hyvin hoitaneilta täysi-ikäisiltä ihmisiltä.

Taloutta horjuttavia tilanteita syntyy esimerkiksi, jos työpaikka lähtee yllättäen alta tai vaikka tulee eteen pahempi sairaus etkä pääse töihin menemään. Pitkä sairasloma voi rasittaa taloutta yllättävän rankasti, ja tällöin nopeasti saatava pienlaina voi pelastaa tilanteen eskaloitumisen. Jokaisella meistä on päivittäisiä menoja jotka pitää hoitaa ja ongelmat raha-asioissa voivat aiheuttaa paljon pientä tuskaa. Tämä on siis vältettävissä sopivasti ajoitetulla luoton hakemisella.

 Oli syysi hakea lainaa mikä tahansa, kannattaa talouden korjausliike tehdä harkiten. Netissä jätetyissä lainoissa on se loistava puoli, ettet joudu selittämään lainan tarvettasi, joten syysi hakea lainaa ei tule huonontamaan mahdollisuuksiasi saada lainaa. Rahat kun ovat tililläsi niin voit käyttää ne parhaaksi katsomallasi tavalla, ilman selittelyjä minne rahasi sijoitat.

Pikavipit ja mahdolliset ongelmat lyhennyksissä

Uuden lainan tai pikavipin ottamista edellisten lainojen lyhentämiseen tulee välttää, koska tämä voi johtaa laina kierteeseen josta on vaikea nousta. Ja viivästyneiden lyhennysten myötä lainan kulut kasvavat ekspotentiaalisesti. Joten kun haet lainaa, määritä oman taloutesi realistinen maksukyky, jotta voit sopia kohtuullisen laina ajan ja takaisinmaksu summan.

Näin tulet helposti välttymään turhalta pään säryltä ja murheilta takaisinmaksun aikana. Laina on virallinen sopimus joka tulee suorittaan takaisin sovitussa aikataulussa. Jos maksuissa tulee ongelmia on syytä olla yhteydessä lainan myöntäjän asiakaspalveluun välittömästi. Ei saa jäädä tuleen makaamaan, koska tämä ei helpota sinun tilannettasi mitenkään vaan pahentaa sitä.

Jos ongelmia vipin takaisin maksamisessa syntyy

Usein sovittavissa on lyhennysvapaa kuukausi joka antaa tilaa hengittää. Uudelleen laskettu kuukausittainenlyhennys on helpompi maksaa jos taloutesi tilanne muuttuu yllättäen. Lainasi myöntäneen tahon asiakaspalvelu osaa auttaa kaikissa vastaavissa kysymyksissä. Yhteystiedot löydät myös meidän sivuiltamme, mutta varmimmin saat tiedon luottoyrityksen kotisivuilta joiden kanssa olet sopimuksen tehnyt.

Lyhentämättä jäänyt laina kerää aina lisää kustannuksia, ja voi johtaa maksuhäiriö merkintään asti, joten ehdottomasti pidä huolta että pysyt sovitussa maksuaikataulussa. Laina on virallinen sopimus josta sinulla on juridinen velvoite hoitaa sovittu osuutesi aikataulun mukaisesti. Usein ongelmatilanteet on sovittavissa mutta se vaatii vipin ottajan oma-aktiivisia toimia.

 Meidän kautta lainaaminen on helppoa ja nopeaa

Olemme pyrkineet siihen, että jokainen löytäisi meiltä sopivan lainatuotteen, etsit minkä suuruista luottoa tai pikalainaa hyvänsä. Käymme jatkuvasti läpi niin uusien kuin vanhojenkin luotonmyöntäjien lainaehtoja sekä tarjouksia ja päivitämme sivustoa sen mukaisesti. Löydät meiltä siis kutakuinkin ajan tasalla olevat lainavertailut alkaen aina pienestä 50 euron lainasta jopa useisiin kymmeniin tuhansiin asti.

Lainamarkkinat elävät ja muuttuvat joten edellinen hyvä vippi voi olla jo vanhentunutta tietoa. Lain muutoksia on tapahtunut, joten tämä voi vaikuttaa tarjolla oleviin vippeihin, Kulut ovat voineet kasvaa palvelussa josta aiemmin otit vippisi, joten muista tarkistaa päivittynyt tilanne ennen luoton hakemista-

Tutustu, vertaile, tarkkaile ja pistä omiin käyttötarpeisiin sopiva laina heti tilaukseen ilmaiseksi netin kautta. Muista että voit jättää lainahakemuksen useaan eri vipin tarjoajan palveluun, jotta saat useita eri tarjouksia. Näitä kilpailuttamalla voit valita itsellesi parhaan vipin helposti!

200 euron lainavertailuja ei ole montaakaan netissä

Tämä johtuu nykyään siitä, että tämän suuruusluokan pikalainoja ei enää ole kovinkaan paljon saatavilla. Mutta tarjontaa 200 euron summalle löytyy kyllä edelleen! Vippifirmat ovat muuttaneet toiminta mallejaan, mutta silti tämä ikisuosikki löytyy useiden lainanpaikkojen valikoimista.

 Matalat kulut lyhyellä laina-ajalla varmistaa selvän rahan säästön asiakkaalle. Jos tarpeesi on pikainen, on tämä summa juuri sopiva. Takaisinmaksu ei tule aiheuttamaan pitkäkestoista sitoutumista pikavipin myöntäjään, eli kannattaa suhteuttaa oman talouden taso lyhennyssummaan jonka sovit pankin tai lainanmyöntäjän kanssa.

Monet ovat siirtyneet tarjoamaan hieman normaalista pikavipistä poikkeavia lainatuotteita luottotilien, joustolimiittien, kulutusluottojen ja muiden vastaavien muodossa. Nämä ovat erittäin toimivia vaihtoehtoja ja parempaa arjen tukea eurojen puutteeseen et löydä mistään.Lainaa 200 euroa

 Kannattaa siis myös ehdottomasti pitää mielessä myös muut vaihtoehdot, esimerkiksi Euroloan, Credit24 ja Everyday tarjoavat markkinoiden edullisimpia vippejä ja lainoja useissa eri muodossa. Kulutusluotto toimii ikään kuin luottokortti, mutta verkossa. Nostoja voit tehdä juuri omien tarpeiden mukaisesti. Vertaile siis myös luottotilit ja kulutusluotot aina ennen kuin teet päätöksesi mistä lainan haet!

Nykyiset lainapalvelut ovat luotettavia yhteistyökumppaneita, joille voit tietosi toimittaa huoletta. Pankkipalveluiden tietoturvatasoa säädetään kansainvälisten lakien avulla, ja kunnioitettavilla pankeilla ja luottopalveluilla tämä asia on kunnossa. Joten voit täyttäää hakemuksesi huoletta käsiteltäväksi ja odottaa lainatarjouksten saapumista sähköpostiin. Sitten kilpailutus ja tarjouksen hyvänsyntä ja pian rahat ovat tililläsi ja valmiina käyttöön.