Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa voi tänä päivänä saada monestakin paikasta ilman vakuuksia tai takaajia. Lainoja ja luottoja löytyy pienistä muutaman sadan euron suuruisista pikavipeistä aina 50000 euroon lainaan asti. Autolainan tai asuntolainan kokoisen luoton ottaminen ilman vakuuksia tai takaajia kuulostaa uskomattomalta, mutta on täysin mahdollista nykypäivän luottomarkkinoilla. Kilpailu on todella kovaa lainanpalveluiden kesken, joten näinkin loistavia tarjouksia löytyy lainamarkkinoilta. Kaikissa lainoissa, pikavipeissä ja joustoluotoissa on vaihtoehtoja tarjolla, josta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto!

Pankit ja luottopalveluja tarjoavat yritykset ovat vakavaraisia yrityksiä jotka kykenevät myöntämään isoja lainoja pitkillä maksuajoilla, jonka ansiosta kuukausittainen korko jäävät suhteessa todella pieneksi. Jos olet ison lainan tarpeessa, kannattaa tarkistaa toimijat jotka myöntävät isompia lainoja ilman vakuuksia. Nykyisellään melkein kaikkien lainojen saaminen ilman vakuuksia on mahdollista, mutta sitä voi joutua hieman etsimään. Mutta ei huolta, me kyllä autamme sinua tässä! Olemme keränneet listan luotettavia lainapalveluita joista voit etsiä itsellesi parhaiten sopivan pikavipin tai lainan ilman vakuuksia.

Lainaa ilman vakuuksia - malli sopii parhaiten useille lainaa tarvitseville ihmisille, joten siihen kannattaa kiinnittää huomioita ja tehdä vertailuja markkinoilla tarjolla olevien lainojen välillä. Vakuudeton laina sopii sinkuille ja muille jotka eivät välttämättä halua sitoa muita ihmisiä vastuuseen omista lainoistaan. Henkilö joka vakuuttaa lainasi on vastuussa lainan hoitamisesta samalla tavalla kuin lainan ottanut henkilö itse, joten jos otat takaajan lainallesi on syytä olla erityisen tarkkana, että sovitut kuukausilyhennykset hoidetaan ajallaan.

Oli syysi mikä tahansa niin kannattaa tämäkin vaihtoehto tarkistaa lainaa valittaessa. Alapuolelta löydät luotomyöntäjät, jotka kaikki tarjoavat vakuudetonta lainaa ja pikavippejä edullisesti sekä nopeasti suoraan netin kautta.

Lainahakemuksen jättäminen on netin kautta on ilmaista ja erittäin vaivatonta. Tee vertailu lainan tarjoajien kesken ja löydä itsellesi sopivin laina nopeasti ja vaivattomasti.  Vertailu on aina oman etusi mukaista koska sillä säästät selviä euroja valitessasi lainapaikan joka sopii sinulle parhaiten. Sivustomme avulla lainatuotteiden vertailu nopeaa ja helppoa. Tällä sivulla esittelemme muutaman luotetun tarjoajan ja kerromme myös muista vaihtoehdoista hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Fixura

FixuraFixuralta voit hakea ns.vertaislainaa, jossa lainaat toisilta yksityishenkilöiltä rahoitusyhtiön välityksellä. Laina-aika ja -summa määräytyvät sopimuksen mukaan. Voit hakea lainaa  2000-10000 euroa  2-10 vuoden maksuajalla, jos olet 21 vuotta täyttänyt ja omaat puhtaat luottotiedot. Lainaa voit saada hyvinkin nopeasti, mikäli lainaajia on paljon ja tarjoamasi ehdot ovat lainanantajien hyväksyttävissä. Tutustu lisää Fixuraan.

Hae Fixura palvelusta

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus tarjoaa lainaa 500-30000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.Yritys tarjoaa jokaiselle asiakkaalle ilmaisen henkilökohtaisen lainaneuvojan, jonka kanssa yhdessä
etsitään asiakkaalle sopivin rahoitusratkaisu. Lainaa voit hakea jopa 12 vuodeksi, jolloin kuukausierä on hyvin matala, eikä näin aiheuta suuria paineita lainan hakijalle. Lainan korko on yksilöllinen perustuen hakijan luottokykyyn.

Hae Freedom palvelusta

 

Ostosraha

OstosrahaJos olet täyttänyt 20 vuotta ja omaat säännölliset tulot, voit saada lainaa 400 – 3000 euroa Ostosrahalta. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee vuoden ja viiden vuoden välillä.  Lainaa voit hakea kätevästi ilmaisen nettihakemuksen avulla. Hakeminen vie aikaa vain muutaman minuutin ja hakemuksen täyttö on hyvin helppoa. Saatuasi myönteisen luottopäätöksen, saat rahat tilillesi käyttöösi jos 15 minuutissa. Ostosraha on edullinen, nopea ja luotettava vaihtoehto – lue lisää ja hae lainaa ilman vakuuksia heti tilillesi!

Hae Ostosraha palvelusta

 

Rahalaitos

Rahalaitos tarjoaa lainoja 500 eurosta ylöspäin aina jopa 30000 euroon ilman vakuuksia kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille. Lainan saaminen edellyyttää yleisten luottoehtojen täyttämisen, näitä ovat edellä mainitun ikärajan lisäksi Rahalaitospuhtaat luottotiedot, säännölliset tulot sekä pysyvä osoite Suomessa. Pankkitunnuksia käyttämällä tunnistautumiseen nopeutat rahojen saantia. Pyydä yksilöllinen lainatarjous jo tänään. Voit säästää huomattavasti rahaa esim. yhdistelemällä vanhat lainasi yhdeksi lainaksi. Rahalaitos on kasvattanut suosiotaan kuluvan vuoden aikana reipppaasti. Lue lisää!

Hae Rahalaitos palvelusta

 

Laina vaihtoehdot netissä 

Lainojen hakeminen verkosta on todella helppoa ja vaivatonta. Uuden lainsäädännön mukaan vippejä/lainoja voi maksaa tilille aamu-seitsemän ja ilta-yhdentoista välisenä aikana päivittäin. Lainasummat vaihtelevat yleensä parin kympin ja kolmen tuhannen euron välillä, mutta isoja lainoja löytyy 20 000 eurosta aina 50000 euroon asti. Lainan tarjoajia löytyy tällä hetkellä hyvinkin paljon markkinoilta, joten valinnan varaa on huomattavasti mistä valita itselle sopivin vaihtoehto. Vertailu lainojen välillä siis ehdottomasti omien etujesi mukaista! 

Yhtiöiden välillä on kova kilpailu asiakkaista joten muutama yhtiö tarjoaa lainaa jopa ilman kuluja. Nämä lainat ovat todellakin kuluttomia, jos lainan maksaa pois hyvin nopealla aikataululla.

Lainan takaisin maksu aika yleensä on 2 viikkoa, joten jos rahan tarpeesi on lyhytaikainen ja haettu laina ei ole kovin iso (yleensä kuluttomien lainojen maksimiluotto on 500 euron luokkaa mutta tämä riippuu lainapalvelun säännöistä). Jos tiedät että pystyt hoitamaan lainan varmasti sovitussa ajassa niin tämä tarjous kannatta käyttää hyödyksi pian, sillä tämä tarjous tuskin jatkunee kovin pitkään. Lisäinfoa tätä etua tarjoavista laina yhtiöistä löydät sivustoltamme.

Lainan saamiseksi tulee hakijan täyttää mm. seuraavat yleiset lain asettamat lainaehdot:

  1. Täysi-ikäinen ja Suomessa oikeustoimikelpoinen
  2. Säännölliset tulot, joilla hoitaa lainan takaisinmaksu sovitussa aikataulussa
  3. Ei maksuhäiriömerkintöjä julkisissa rekisterissä
  4. Suomalainen henkilötunnus ja pysyvä osoite Suomessa vähintään kahden vuoden ajan

Laajat vertailut eri laina-yrityksistä löydät sivustoltamme. Kattavaan tietopakettiimme kannattaa tutustua heti, sen avulla voit säästää lainakuluissa huomattavastikin. Markkinat elävät kiivaaseen tahtiin ja uusia lainoja tulee tarjolle, joten ei kannata automaattisesti ottaa vanhaa tuttua lainaa, vaan katsoa onko jotain uutta tarjolla joka sopii vielä paremmin omiin tarpeisiin.

Kun tiedät mitä markkinoilla tarjotaan on helpompi lähteä hakemaan lainaa oikeasta paikasta. Säästät omaa aikaa ja vaivaa kun olet yhteydessä heti yrityksiin joiden tuotteet sopivat sinun tarpeisiin. Lainatuotteita on lukuisia kuten pikavippi, pikalaina, joustoluotto ja perinteinen laina. Useat lainapalvelut tarjoavat kaikkia yllämainittuja lainapalveluita, mutta vertailemalla saat selville firman joka sopii omiin sinulle parhaiten.

Toisen yrityksen tarjous voi vaikuttaa ensitarkastelun perusteella hyvältä mitä tulee lainan korkoon, mutta sitten tilinhoitomaksut ja muut juoksevat menot voivat nostaa alun perin halvan pikalainan hintaa korkeallekin. Käytä siis hetki vertailemiseen ja säästä eurojasi.

Lainat vippiyhtiöiltä

Mikäli sinulla on pitkäaikaisia ystäviä tai sukulaisia joiden varallisuus antaa myöten, voi heiltä mahdollisesti saada lainaa isompiakin summia, mutta yleisesti ystävien ja kavereiden välillä lainasummat ovat yleensä aika pieniä, muutamasta kympistä muutamaan sataan euroon. Monelle rahan lainaaminen pikaiseen rahan tarpeeseen on helpompaa ystäviltä kuin esimerkiksi sukulaisilta – ja lainat ovat luonnollisesti ilman vakuuksia.

Kaikista isommista lainoista kannattaa tehdä kirjallinen lainasopimus, jossa määritellään muun muassa lainasumma, mahdollinen korko ja lainan takaisinmaksuaika. Näin voidaan välttää erimielisyyksiltä myöhemmässä vaiheessa, esimerkiksi lainan koron ja maksuajan suhteen. On reilua sopia pieni korko lainalle sukulaisten välillä vaikka vain hyvän tahdon eleenä. Lainaaja ottaa kuitenkin henkilökohtaisen riskin lainatessaan omia rahojaa n.Muistathan maksaa lainan ystävällesi takaisin sopimuksen mukaisesti, jottei ystävyys tai perhesuhteet suotta kärsi raha-asioiden takia. Ystävien välillä allekirjoitettu laina sopimus on juridisesti pätevä sopimus, joten sitä pitää kunnioittaa ja suorittaa sovitut maksut suunnitelman mukaan.

Laina pankista

Pankkilaina vaati enemmän paperitöitä ja vie pidemmän aikaa kuin esim. pikavippaaminen ja vakuudettomia lainoja ei pankkien toimesta yleensä saa, vaan vakuuksia on voitava esittää. Kuitenkin jos rahan tarpeesi on suurempi kuin kolme tuhatta euroa, kulutusluoton hakeminen pankista on hyvä vaihtoehto. Useat pankit tarjoavat erikokoisia kulutusluottoja moneen käyttöön ja tarpeeseen. Markkinat elävät kokoajan joten pankkien verkkosivuilta kannattaa tarkistaa ajankohtaiset kulutusluottotarjoukset. Pankkien vertailu kannattaa aina, koska eri pankkien välillä voi olla huomattaviakin eroja kokonaiskulujen ja maksuaikojen suhteen. Kova kilpailu asiakkaista pitää markkinat elossa, joten tarjolla voi olla useitakin lainaa ilman vakuuksia – tarjouksia. Tämä on tietenkin lainan hakijan etu, joka kannattaa hyödyntää.

 Useimmiten pankkien kulutusluotot ovat kuluiltaan halvempia kuin esim. vippaaminen vippiyhtiöiltä. Vertaile siis eri pankkien tarjousten välillä ennen kuin teet päätöksen keneltä lainan tarjoajalta lähdet lainaasi hakemaan, tämä voi säästää sinulta huomattavia summia lainan kuluissa. Vertailemalla löydät myös muuten parhaiten sopivan vaihtoehdon omiin tarpeisiin.

Halvemman koron lisäksi maksuaika on useimmiten pidempi kuin vippiyhtiöillä. Viime vuosina on Suomeen avattu useita uusia pankkeja, eli kannattaa tarkistaa myös heidän verkkosivunsa ns. perinteisten tunnettujen pankkien lisäksi. Tuttu ja turvallinen pankki ei välttämättä pysty tarjoamaan parasta lainaa tai vippiä, joten tarkista vaihtoehdot markkinoilta. Suomessa on tiukat säännökset finanssi alalla toimimisessa, joten huolta sen suhteen ei ole vertailuja tehdessä lainatarjouksien kesken.

Lainamarginaalit ja korot

Taistelu markkinaosuuksista on tänä päivänä kova, joten pankkien lainamarginaalit tällä hetkellä matalia, mikä on aina lainaa hakevan asiakkaan etu. Kun korkotaso on tällä hetkellä hyvin matala, kannattaa valita kiinteäkorkoinen laina  jos se on  vain mahdollista, näin korkosi ei nouse laina-aikana juuri lainkaan. Jos laina-aika on useita vuosia, on erittäin todennäköistä että korkotaso nousee jonkun verran EU:n talousalueella yleisen taloustilanteen parantuessa.

Koron mahdollisesta nousu ennusteista osaa antaa lisätietoja lainan tarjoaja, vaikka mitään tarkkaa tietoa ei tietenkään voida antaa tulevaisuuteen, mutta arvioita ja suuntaa antavia numeroita. Korkokatto on myös mahdollista sopia tiettyjen pankkien kanssa, tämä on yleistä isoissa pitkäkestoisissa lainoissa. Mahdollisuutta kannattaa tiedustella pankilta.

 Isot 30000 – 50000 euron lainat

Sivustoltamme löytyy myös yrityksiä, jotka toimivat ns. lainabrokereina. Lainabrokerin käyttö on asiakkaalle täysin ilmaista ja ei sido mihinkään ennen sopimuksen tekemistä. Etuna on siis se, että yhdellä hakemuksella saa yleensä useampia tarjouksia, joista voi valita itselle parhaimman vaihtoehdon.

Tällä hetkellä suurimmat lainasummat mitä rahoitusyhtiöt myöntävät ilman vakuuksia ovat 30000 euroa, eli suuremmankin lainan tarpeen voi täällä tyydyttää. Markkinoilta löytyy muutama joilta löytyy jopa 50000 euron lainoja . Eli voit hakea jopa asuntolainan kokoista luottoa ilman vakuutta tai takaajia. Kannatta harkita mikä on oma lainan ja luoton realistinen tarve, ja hakea sitä mikä palvelee omaa tarvetta parhaiten.

Kannatta kuitenkin huomioida, että näinkin ison summan ollessa kysessä, jotkut yhtiöt vaativat sen että esim. avo- tai aviopuoliso hakee lainaa yhdessä, tämä pienentää rahoitusyhtiön riskiä ja näin ollen helpottaa lainan saantia ja laskee lainan korkoa. Jokainen laina ja lainan hakija on yksittäinen tapauksensa, ja lisätiedot saat lainaehdoissa tai pankkien kotisivuilta. Lainan takaaja on aina vastuussa lainasta samalla tavalla kuin lainan ottanut henkilö, joten älä laiminlyö lyhennysten hoitamista.

Lainabrokereiden käyttö

Lainabrokereiden käyttö on hyvin yleistä muunmuassa Yhdysvalloissa, jossa lainantarjoajia on valtava määrä, ja tarjouspyynnön lähettäminen ja niiden vertailu kaikkiin lainapaikkoihin tulisi viemään todella paljon aikaa. Mutta aikaa kannattaa  ehdottomasti hiukan käyttää, koska voit onnistua säästämään selvää rahaa tekemällä vertailuja eri lainan tarjoajien ja laina mallien kesken.

Jos olet aiemmin ollut jonkun pankin asiakas, kannattaa ehdottomasti tehdä ajantasainen vertailu lainojen ja vippien välillä ennen kuin päätöksen tekee,  voit löytää jotain mikä sopiikin sinulle paljon paremmin kuin aiemmin käyttämäsi palvelu. Tilanteet markkinoilla voivat muuttua nopeasti ja se mikä oli hyvä tarjous ei ole sitä enää. Omaa etuasi ajatellen vertaile siis ennen kuin hyväksyt tarjoukset.

Lainalaskurit löytyvät melkein jokaisen tarjoajan sivuilta ja niillä voi etsiä omaan käyttöön sopivinta lainaa. Lainalaskurin avulla voit helposti katsoa että miten tulevan lainasi kuukausilyhennykset muodostuvat, mitkä ovat tilinhoitokulut ja muuta mahdolliset menot. Lainalaskureita voit käyttää siis vertailemiseen lainoissa jos et tahdo tehdä hakemuksia palveluun.

Tarkista siis sinua kiinnostavien lainapalveluiden tarjoukset ja mahdollisuudet miten rikastuttaa talouttasi räätälöidyllä lainalla !