Kaikki lainapaikat

Täältä löydät netin kaikki parhaat lainapaikat. Vertasimme lainaajia keskenään pääpainona lainojen edullisuus, laina-aikojen pituus, eri lainasummat sekä lainaehdot. Ehdottoman tärkeä kriteeri on ollut myös lainapaikan luotettavuus. Tästä johtuen voimmekin taata että kun lainaat mistä tahansa listaamastamme paikasta tulet olemaan hyvissä käsissä sekä saamaan varmasti asiantuntevaa palvelua ilman mitään piiloteltuja kuluja tai ehtoja.

Klikkaamalla lainapaikan logoa taulukossa saat niistä todella paljon lisää informaatiota sekä kirjoittamamme arvostelon kyseisestä lainaajasta.

 

VivusVivus

Lainaa tarjolla 10-2010 euroa todella edullisilla kuluilla 3-30 päivän maksuajalla. Ensilainaajilleen Vivuksella on todella mahatava tarjous sillä voit saada lainasi täysin kuluttomasti jopa 400 euroon saakka kuukauden maksuajalla. Mikäli et aiemmin ole Vivuksella asioinut niin nyt on korkea aika tutustua tähän loistavaan lainapalveluun.

  • Lainaa 10-2010 euroa
  • Takaisinmaksu 3-30 päivää
  • Ensilainaajalle tarjolla kulutonta lainaa

Hae Vivus palvelusta

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusLuottotili Freedom Rahoitukselta 500-30000 euroon. Maksuajaksi voit valita 1-12 vuoden väliltä. Yhdistä vanhat lainasi yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi luotoksi helposti ja säästä rahaa. Saat myös käyttöösi täysin ilmaisen henkilökohtaisen lainaneuvojan joka auttaa sinua kaikkeen lainaamiseen liittyvässä.

  • Luottoa 500-30000 euroa
  • Valitse itsellesi sopiva maksuaikataulu 1-12 vuoden väliltä
  • Käytössäsi henkilökohtainen lainanevuoja

Hae Freedom Rahoitusta

 

Fixura

FixuraVoit itse määrittää omat lainaehtosi; lainasumman, koron sekä maksuajan ja jättää lainatarjouksesi. Fixuran kautta lainaat muilta käyttäjiltä joten kun joku haluaa sinun ehdoillasi lainata saat tekstiviestin ja voitkin käydä helposti nostamassa lainasi tilille. Todella kätevä tapa saada lainaa omilla ehdoillasi.

  • Määritä omat lainaehtosi
  • Kilpailuta vanhat lainasi
  • Lainaa voi hakea 2000-10000 euroa

Hae Fixura palvelusta

 

 

Voiko kuka tahansa hakea lainaa netistä?

Jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakituinen työpaikka, säännölliset tulot sekä nuhteeton lainatausta niin saat varmasti netistä lainaa. Eri lainapaikoilla on kuitenkin erilaisia ehtoja ja esimerkiksi ikärajat vaihtelevat 18 vuodesta 25 vuoteen. Myös muut vaatimukset vaihtelevat ja esimerkiksi tulojen määrä riippuu siitä paljonko olet lainaa hakemassa. Kun lainasumma kasvaa niin kasvavat tietysti myös lainaajalle asetetut vaatimukset. Taulukossamme voit helposti tutustua mitä eri lainapaikkoja on olemassa ja klikkaamalla logoa saat auki sivun jonne olemme listanneet kaikki ehdot joita lainapaikka on asettanut.

Kun lainaa haet niin ole tarkkana kulujen kanssa Kaikki lainapaikat

Kuten lainaehdot, myös lainapaikkojen väliset lainasta aiheutuvat kulut vaihtelevat suuresti. Iso tekijä kuluissa on laina-ajan pituus. Pitääkseen kulut alhaalla viisas lainanhakija laskeekin etukäteen mahdollisimman tarkkaan kuinka pitkän laina-ajan tulee tarvitsemaan. Laskelmissa kannattaa aloittaa oman kotitaloutensa budjetoinnista eli laskea kaikki kuukaudessa tapahtuvat kulu- ja tuloerät. Saadaksesi nopeasti tarkahkon keskimääräisen kulutuksen kannattaa aina lisätä laskuihin pieni erä yllättäviä menoja varten. Kun tiedät miten paljon kuukaudessa tulet säästöön saamaan on helppo laskea myös tarvittava laina-aika.

Toinen tapa pitää kuluja alhaalla on se että lainaa vain sen verran kuin on tarpeellista. Älä siis lainaa esimerkiksi maksimi summaa jos et sitä tarvitse. Monet lainapaikat myöntävätkin nykyään niin sanottuja luottotilejä eli lainaa myönnetään esimerkiksi 2000 euroon saakka mutta sitä ei tarvitse ottaa kokonaan käyttöön. Tälläisissa paikoissa maksat kuluja vain siitä luottosummasta jonka olet nostanut tilillesi ja tämä onkin todella suositeltava toimintamalli.