Pikavippi

Pikavippi on jo vuosia ollut suosittu rahan lainaamismuoto silloin kun rahoitustarve ei ole suuri ja laina on tarkoitus maksetaan pois nopeasti. Viime vuosina sekä laki muutoksien että kovan kilpailun johdosta lainojen hinnat ovat tippuneet varsinkin vuosikorkojen osalta, ja pikavippi onkin nykyään oiva tapa hakea helpotusta hetkelliseen tarpeeseen. Pikavippiä on jopa mahdollista saada täysin maksutta ja alla esittelemmekin muutaman sivustomme oman suosikkipaikan kun pikavipin tarvetta esiintyy. Muutakin tarjontaa toki on ja kaikki luotettavat pikavippiyritykset löydät sivuiltamme, mutta kuitenkin suosittelemme aloittamaan vipin etsimisen jostain alla mainituista paikoista. Olemme rajanneet vaihtoehdot markkinoiden parhaisiin vaihtoehtoihin, käyttäjän etua silmällä pitäen. Jos tarvit isompaa lainaa kannattaa harkita kulutusluottoa tai lainan ottamista, näissä pitkä maksu aika mahdollistaa matalan vuosikoron lainalle.

Luotettavat, helpot ja nopeasti tilille tulevat pikavipit löytyy meidän yhteistyökumppaneidemme kautta! Etsi siis itsellesi paras laina alla olevilta tarjoajilta!

VivusVivus

Vivus on Suomen rahoitusmarkkinoiden suosituimpia pikavippipaikkoja eikä syyttä! Lainaa on tarjolla 10-2010 3-30 päivän maksuajalla edullisilla hinnoilla. Vivus myös tarjoaa ensilainaajilleen netin kovinta diiliä eli voit saada täysin kuluttoman pikavipin 30 päivän maksuajalla 400 euroon saakka. Tällaiseen ei muut pysty ja jos et ennen ole Vivuksella asioinut niin kannattaa ehdottomasti tutustua heidän palveluunsa.

 • Pikavippiä 10-2010 euroa
 • Maksuaikaa 3-30 päivää
 • Ensilainaajalle kuluton laina 400 euroon saakka

Hae Vivus palvelusta

 

Credit24Credit24

Credit24 on tasaisesti kasvattanut suosiotaan pikavippien etsijien keskuudessa. Palvelu on selkeä, edullinen ja todella selkeä käyttää. Hakemukset käsitellään nopeasti ja rahat voit siirtää käyttöösi muutamissa minuuteissa joko tekstiviestillä, netissä tai mobiilisovelluksella. Pikavippiä voit hakea luottotilin kautta todella helposti. Luottoa voidaan myöntää 250-3000 euroa. Kuluja maksetaan aina ainoastaan käyttöön otetusta summasta. Maksuaikaa 6-24 kuukautta.

 • Pikavippiä luottotilin kautta 250-3000 euroa
 • Maksuaikaa 6-24 kuukautta
 • Todella edullinen ja selkeä hinnoittelu

Hae Credit24 palvelusta

 

Everyday

Everyday

Pikavippiä voit täältä hakea 20-2000 euroa johon on tarjolla todella joustava sovittavissa maksuaikataulu tai osamaksusopimus. Everyday on myös neuvotellut useita hyviä erikoistarjouksia joista voit nauttia kun heidän kauttaan suoritat vaikkapa netissä pikavipillä ostoksia.

 • Pikavippiä 20-2000 euroa
 • Maksuaika sovittavissa tai voit valita osamaksusopimuksen
 • Edullinen ja turvallinen tapa suorittaa nettiostoksia

Hae Everyday palvelusta

 

TrustBuddyTrustbuddy

Mieletön tarjous kaikille lyhyen pikavipin etsijöille! Voit saada 100-600 euroa vippiä täysin kuluttomasti kunhan maksat sen pois 14 vuorokauden aikana. TrustBuddy tarjoaa saman tarjouksen niin vanhoille kuin uusillekkin asiakkailleen eli voit hakea ilmaisen lainan vaikka kuinka monta kertaa. Lainapäätöksen saat todella nopeasti ja rahat ovat käytössäsi jopa vartissa.

 • Pikavippiä tarjolla 100-600 euroa
 • Maksuaika sovittavissa joustavien ehtojen kera
 • Ilmainen vippi kunhan maksat sen pois 14 vuorokaudessa

Hae TrustBuddy palvelusta

 

EuroloanEuroloan

Todella pätevä paikka josta voi hakea pikavippiä 100 eurosta 5000 euroon. Euroloan myöntää lainaa vähintään 18-vuotta täyttäneille Suomessa asuville henkilöille todella joustavalla maksuaikataululla. Kun sinulle on hyväksytty luottotili niin voit sieltä nostaa vippiä käyttöön kellon ympäri eikä nostojen määrää ole rajoitettu joten näin voit nostaa aina käyttöösi juuri sellaisen määrän rahaa kuin tarvitset juuri silloin kun tarvitset. Korkoa maksat vain siitä osasta luottoa jonka nostat käyttöösi.

 • Lainaa saatavilla 100-5000 euroa
 • Nosta rahaa silloin kun tarvitset ilman rajoituksia
 • Joustava sovittavissa oleva maksuaikataulu

Hae Euroloan palvelusta

 

Halino

Pienempiä pikavippejä ja hieman suurempia luottoja tarjolla 100-3000 euron väliltä ilman takaajia tai vakuuksia ja yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroon asti. Maksuaikataulut ovat hieman pidemmät ja voit vippisi maksaa takaisin 1-5 vuoden väliltä. Halinon lainoilla ei ole muita kuluja kuin korko ja se tekeekin koko vipistä todella selkeän.

 • Lainaa 100-3000 euroa ja yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroa
 • Maksuaikaa 1-5 vuotta
 • Todella selkeä hinnoittelu

Hae Halino palvelusta

 Miksi hakisin pikavippiä?

Syitä pikavipin tai isomman käyttölainan hakemiseen on useita ja ne vaihtelevat tapauskohtaisesti. Toiset ottavat vippiä tasapainottaakseen hetkellisen taloudellisen ongelma tilanteen, toiset taas johonkin mukavampaan kuten lomamatkaan, autoon tai vaikkapa remonttiin. Oli syysi pikavipin hakemiselle mikä tahansa, valinta kannattaa aina tehdä huolella. Markkinoilla on monta tarjoajaa, mutta on sinun etusi tehdä valinta harkiten, tehden vertailuja vippiä tarjoavien yritysten välllä. Kova kilpailu vippi markkinoilla on aina asiakkaan etu! Kuten jo mainittu niin pikavippien  sekä lainojen kustannukset ja vuosikorot ovat tulleet alas päin huomattavasti ja niiden hakeminen on todella helppoa kuin verrataan vaikka normaaleihin pankkilainoihin. Netistä haettua lainarahaa voit käyttää aina niin kuin itse parhaaksi katsot.

Huolimatta siitä että vipit ovat edullisia niin niistä voi tulla myös erittäin kalliita ja hankalia jos ei maksuja hoideta ajallaan. Luottotiedot voivat kärsiä eri tavoin jos maksuja ei suoriteta takaisin ajoissa, ja pitää muistaa että lainan tai vipin ottaminen velvoittaa takaisinmaksuun kokonaisuudessaan. Pikavippiä voi huoleti hakea käytännössä mihin käyttötarkoitukseen tahansa mutta vanhojen velkojen pois maksamiseen se ei monesti ole oikea ratkaisu. Tämä aiheuttaa helposti entistä pahemman velkakierteen josta on sitten yhä vaikeampaa nousta takaisin jaloilleen. Pikavippi kannattaa siis hoitaa pois mahdollisimman pian kun mahdollista, mahdollisesti jopa ennen sovittua eräpäivää. Näin säästyt turhilta ongelmilta ja tarvittaessa uuden vipin hakeminen onnistuu kivuttomasti tulevaisuudessa. Lainoissa joissa on pidempi maksuaika on myös pienempi korko, joten sen takaisinmaksu suunnitelma on helpompi noudattaa. Kannattaa suhteuttaa oma tarpeensa lainan muotoon jota hakee.

Ole huolellinen vipin takaisinmaksun kanssa.

Pikavippi on otettaessa lähes poikkeuksetta todella edullinen lainamuoto mutta jos et hoida lyhennyksiä ajallaan, tulee siitä äkkiä todella hintava ja saattaapa pikavippi aiheuttaa jopa maksuhäiriömerkinnän. Paras tapa suojautua kulujen nousulta ja muilta ongelmilta on tietenkin se että maksaa lyhennykset aina ajoissa ja vaikkapa pari päivää ennen eräpäivää. Onnistut tässä parhaiten jos pikavippisi tai lainasi maksuaikataulu on huolella suunniteltu ennen kuin sitä haet. Tässä auttaa se että tiedät minkälainen keskimääräinen rahaliikenne tililläsi on ja paljonko kotitaloudessasi jää euroja säästöön kuukausittain.

Oman talouden hallintaan löytyy hyviä neuvoja internetistä ja kannattaa käyttää hetki asian miettimiseen ennen hakemista, ettei tule ikäviä yllätyksiä pikavipin ottamisen jälkeen. Kun tiedät paljon on ylimääräistä käytettävissä niin voit helposti suunnitella paljonko olet valmis maksamaan lyhennyksiä kuukausittain. Mitä suuremmasta summasta vipissä on kyse sitä enemmän kannattaa panostaa maksuaikataulun suunnitteluun. Jo pieni muutamien kymmenien eurojen vippi hoitamattomana aiheuttaa ennen pitkää maksuhäiriömerkinnän, joka tulee vaikeuttamaan elämää tulevaisuudessa. Ongelmia voi syntyä niin vuokra-asunnon kuin puhelinliittymän avaamisessa, joten kannattaa suunnitella takaisinmaksu hyvin. Suhtaudu pikavippiin kuin mihin tahansa viralliseen velkaa ja pidä kiinni sovitusta maksuaikataulusta lainapalveluiden knassa. Lainapalveluita vertailemalla löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon mitä tulee korkoihin ja takaisinmaksuun. Kulutusluotto voi olla vaihtehto pikavipille jos summa on yhtään isompi.

 

Miten valita lainapaikka?

Valinnanvaraa on todella paljon ja kaikki markkinoilla olevat pikavippi firmat ovat luotettavia mutta heidän väliltään löytyy kuitenkin todella suuria eroja. Kun olet itsellesi sopivaa vippiä etsimässä, niin ensimmäisenä kriteerinä suosittelemme varmistamaan ja vaikkapa listaamaan ne paikat joista saa sen suuruista vippiä jota olet hakemassa. Lainasummat vaihtelevat todella suuresti sekä minimi että maksimi puolella. Minimi voi olla 20 euroa ja maksimi voi olla jopa 40000 euroa. Kannattaa suhteuttaa vipin koko laina-aikaan, todelliseen vuosikorkoon ja omaan realistiseen takaisinmaksu kykyyn. Liian tiukka takaisinmaksu suunnitelma pikavipistä voi vaikeuttaa elämää muuten, joten suunnittele tämä osuus hyvin. Vertailu ja kilpailutus on etusi mukaista, joten muista tehdä se ennen vipin hakemista. Jos tarvit suurempaa lainaa kannatta harkita käyttöluoton tai pankin tarjoaman lainan hakemista.

Kun olet rajannut pois ne paikat jotka eivät sinun haluaamaasi summaa tarjoa niin voit tämän jälkeen jatkaa vipin tarjoajien karsintaa vaikkapa maksuajan mukaan.Maksuajat vaihtelevat muutamista päivistä jopa yli kymmeneen vuoteen joten harkitse kuinka nopealla aikataululla voit maksaa lainasi pois ja karsi jälleen ne pois jotka eivät sinun mieleistäsi laina-aikaa tarjoa. Pitkä takaisinmaksu aika vipissä tai lainassa tarjoaa omat etunsa, mutta lyhyemällä maksuajalla muut kulut voivat jäädä euro määräisesti pienemmäksi. Tämän jälkeen sinulla yleensä on vielä kourallinen eri paikkoja jäljellä ja heistä voit sitten esimerkiksi muiden kulujen hinnoittelun perusteella valita mieleisesi. Kannattaa tarkistaa kaikki ilmoitetut kulut ettei turhaa hae vippiä paikasta joka ei sovi omaan maksukykyysi. Tässä voi säästää siis euroja kun valinnan tekee huolella. Muista kuitenkin että hakemus ei sido sinua koskaan mihinkään joten voit jättää vippihakemuksia useampaan vippipalveluun ja sitten suorittaa vielä viimeinen vertailu. Vertailu on oman etusi mukaista, ja erittäin suotavaa markkinoiden nopean kehittymisen myötä. Lainapalvelut kehittyvät ja muuttuvat, joten jos otit pikalainan vuosi sitten, kannattaa nyt etsiä muitakin vaihtoehtoja, markkinoilta löytyy varmasti uusia lainoja tai kulutusluottoja.

 

Miksi erilaisia ehtoja asetetaan lainaajalle?

Lainapalvelut asettavat ehtoja asiakkailleen jotta he voivat varmistaa että lainaajalla on mahdollisuus maksaa pikalaina tai kulutusluotto takaisin ilman ongelmia. Tämä on luonnollista koska yksikään yritys ei halua suotta aiheuttaa luottotieto ongelmia asiakkailleen. Ehtoja asetetaan myös lakien vuoksi kuten esimerkiksi alle 18 vuotiaille ei saa lakien mukaan myöntää lainaa ollenkaan, koska henkilö ei ole juridisesti oikeustoimi kelpoinen henkilö, eikä näin ollen voi tehdä sitovia sopimuksia lainan tarjoajien kanssa. Kunniallinen vippifirma pitää kiinni lain asettamista ehdoista, tämä on kaikkien osapuolien yhteinen etu.

Yleisiä lainaajalle asetettuja ehtoja ovat:

 • Ikärajat – Nämä vaihtelevat 18 vuodesta jopa 26 vuoteen. Tämä on täysin rahoitusyhtiöstä riippuvainen asia joten kannattaa ennen lainahakemuksen jättämistä varmistaa että täytät lainapaikan ikärajan. Ei kannata käyttää aikaa lainan hakemiseen jos ikä-ehto ei täyty.
 • Säännölliset tulot – Vaihtelevat sekä lainapaikan että lainasumman mukaan. Kannattaa myöskin varmistaa tämä rajoitus ennen lainahakemuksen jättämistä.
 • Osoite Suomessa – Rahoitusyhtiöt eivät myönnä lainaa ulkomaille asuvalle henkilölle. Pankkitili sekä verkkopankkitunnukset – Pankkitili vaaditaan tietenkin jotta laina voidaan käyttöösi siirtää. Verkkopankkitunnuksilla yleensä varmistetaan asiakkaan henkilöllisyys.
 • Nuhteeton maksutausta – Maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö ei voi saada miltään rahoitusyhtiöltä. Jos sinulla on rekisteröity maksuhäiriömerkintä niin käänny vaikkapa pankkisi puoleen. Pankeilla on mahdollisesti tarjota lainaa vaikka olisi historiassa maksuhäiriömerkintä.

Yllä olevassa listassa on ainoastaan kaikkein yleisimmät ehdot ja kannattaa aina tutkia huolella millaisia erilaisia ehtoja mikäkin rahoitusyhtiö asiakkailleen asettaa. Tietämällä ehdot et suotta kuluta aikaasi jättämällä hakemusta sellaiselle rahoitusyhtiölle joka ei sitä tule missään tapauksessa hyväksymään. Markkinoilla on useita lainapalveluita, joten sinulle sopiva pikavippi tai muu laina malli löytyy ihan taatusti.

Kaikki netissä toimivat rahoitusyhtiöt suojaavat yhteytensä samalla tavoin kuin pankitkin joten voit olla varma että tietosi ovat täysin turvassa. Muista silti aina tarkistaa että selaimesi ja tietokoneen turvallisuus-asetukset ovat ajantasalla ja päivitettynä.