Lainavertailu

Katso alta millaisia summia lainaa on tarjolla ja mistä sitä voi hakea mahdollisimman edulliseen hintaan todella reiluilla lainaehdoilla.

100 euron lainoja voi saada todella monesta paikkaa. Kulut eivät koskaan näin pienissä lainoissa kovin paljon tule ja on mahdollista saada jopa täysin kulutonta lainaa käyttöösi. Esimerkiksi Vivus tarjoaa ensilainaajalleen 100 euron lainoja ilman kuluja.

500 euron lainaa voi hakea todella joustavilla ehdoilla myöskin useasta paikkaa. Lainaajalle ei yleensä aseteta kovia ehtoja ja lähinnä lainaamisen voi estää ikäraja jotka vaihtelevat suuresti eri rahoitusyhtiöiden välillä. 500 euron lainaa kannattaa lähteä hakemaan vaikka Credit24, Everyday tai Ostosraha lainapalveluista.

1000 euron laina on haettavissa netistä monenlaisin eri lainaehdoin sekä erimittaisilla laina-ajoilla. Lainasumman kasvaessa kannattaa kiinnittää entistä enemmän huomiota siihen miten kulurakenne muuttuu laina-ajan mukaan. 1000 Vertaile lainojaeuroa lainatessa kannattaa vierailla esimerkiksi Halenslainan, Credit24 ja Freedom Rahoituksen sivustoilla.

Lainaa 2500 euroa voi saada todella vaihtelevilla lainaehdoilla ja jopa 12 vuoden maksuajalla. Pitkä maksuaika kuitenkin tarkoittaa aina lainan kulujen nousemista joten harkitse huolella millaisella laina-ajalla rahoitusta haet. Jos olet tämän suuruista lainaa etsimässä niin suosittelemme lukemaan lisää ainakin Credit24, Freedom Rahoituksen sekä Ostosrahan palveluista.

Suurempaa 5000 euron lainaa voi hakea useasta luotettavasta paikkaa netissä.Vertaile huolella ennen lainapäätöstä mistä, millaisilla lainaehdoilla ja kuinka pitkällä maksuajalla lainasi haet. 5000 euroa on haettavissa Ostosrahan, Freedom Rahoituksen ja nopsalainan kautta edullisilla hinnoilla.

Lainapaikat alkavat asettamaan asiakkailleen kovempia ehtoja kun mennään 10000 euron lainoihin. Onkin luonnollista että isoja lainoja ei enää lainata niin helposti kuin pienempiä. Kannattaa tutustua näin suurta lainaa hakiessa ainakin Freedom Rahoituksen, Etua sekä rahalaitoksen lainaehtoihin ja kuluihin.

20000 euron lisärahoitusta hakevan on syytä tarkastaa että itse täyttää lainapaikan asettamat ehdot. Näitä ovat yleensä ikäraja, säännölliset tulot sekä maksuhäiriötön tausta. Suurempia lainoja ei kovin monesta paikkaa saa ja suosittelemme tutustumaan tarkemmin sellaisten lainapaikkojen palveluihin kuten Rahalaitos, Freedom Rahoitus ja Etua.

Jopa 30000 euron lainoja voi vielä netistä hakea. Tarjontaa ei ole paljoa ja asiakkailta oletetaan poikkeuksetta puhdasta maksutaustaa ja säännöllisiä riittävän suuria vakituisia tuloja. Hae todella suurta lainaa joko Rahalaitoksen, Etua.fi tai Freedom Rahoituksen kautta.

Haetpa minkä suuruista lainaa tahansa niin on aina syytä vertailla lainopaikkoja

Eri lainapaikat asettavat hyvin erilaisia lainaehtoja sekä maksuaika vaihtoehtoja. Maksuajan pituus myös vaikuttaa lainasi kuluihin eritavalla eri lainapaikoissa. On siis syytä katsoa ja punnita huolella millaisella maksuajalla lainansa haluaa ja mistä jotta saa mahdollisimman edullisen lainan. Osa lainapaikoista saattaa lisätä lainaasi erilaisen koron riippuen tuloasteestasi. Esimerkiksi opiskelijalla saattaa olla korkeampi korko kuin työelämässä vaikuista tuloa ansaitsevalla. Jos et täysin ymmärrä mitä korolla tarkoitetaan kannattaa lukaista  lisää aiheesta.

Kuinka suurta lainaa ottaisin?

Tämäkin asia tulisi huolellisesti harkita koska lainasi koko yleensä vaikuttaa suoraan laina-aikaan joka taas vaikuttaa Lainavertailutlainasi kokonaiskustannuksiin. Mieti ensin mihin käyttötarkoitukseen rahoitusta haet ja kuinka paljon investoinnista aiot rahoittaa lainalla. Lainan ottamisen yhteydessä tulisikin olla varma että lainaraha tullaan käyttämään juuri siihen tarkoitukseen jota varten sitä on haettu.

Huolehdi lainasi takaisinmaksusta

Edullinenkin laina muuttuu nopeasti kalliiksi jos et lainan lyhennyksiä hoida ajallaan. Jo välittömästi eräpäivän jälkeen alkaa lainan kulut kasvaa viivästyskoron sekä maksumuistutuksien johdosta. Jos et maksuasi senkään jälkeen hoida niin huomattava kustannuserä syntyy sekä käräjäoikeuden että perintätoimiston kuluista. Lopulta yli 60 päivää myöhässä oleva lasku aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän.

Jos on käynyt niin että lyhennyksiä et ole saanut hoidettua ja maksuhäiriömerkintä on sinulle tullut niin kannattaa ottaa yhteyttä kuntasi velkaneuvontaan josta voit saada apua kuinka saat hoidettua luottotietosi jälleen kuntoon.