Lainaa maksuhäiriöiselle

Maksuhäiriöisellä ei ole helppoa saada lainaa, mutta se on mahdollista. Yleensä tämä kuitenkin tapahtuu jossain muualla kuin netissä toimivissa lainapaikoissa. Ensimmäinen paikka josta kannattaakin yrittää on oma pankkisi joka voi yhä lainaa sinulle myöntää. Voit myös erikoistapauksissa saada lainaa netistä. Tämä kuitenkin vaatii paljon erilaisia vakuuksia tai takaajia jotta lainapaikka voi varmistaa että he saavat rahansa korkoineen takaisin. Tämä on aivan ymmärrettävää lainantarjoajan kannalta koska maksuhäiriön saanut henkilö on jo aikaisemmin jättänyt lainansa maksut tai lyhennykset hoitamatta.

Mitä sinun tulisi tehdä jos olet maksuhäiriömerkinnän saanut

Todennäköisesti uuden lainan hakeminen ei ole se paras ratkaisu tilanteeseesi. Jos taloutesi on jo horjunut eikä tilanne ole vakautunut ei kannata uutta lainaa hakea koska se todennäköisesti tulee vain aiheuttamaan pahemman velkakierteen josta on yhä hankalampaa nousta takaisin jaloilleen.

Suosittelemmekin siis että otat yhteyttä:Laina maksuhäiriöiselle

  1. Kuntasi velkaneuvonta
  2. Takuu-säätiö

Kaikki kunnat Suomessa tarjoavat maksutonta talous- ja velkaneuvontaa asukkailleen. Tämä onkin hyvä ensimmäinen askel kohti taloutesi turvaamista. Saat velkaneuvonnasta asiantuntevaa opastusta kuinka sinun kannattaisi toimia jotta saat maksuhäiriömerkinnän poistettua.

Takuu-säätiö taasen on valtakunnallinen sosiaalialan jäjestö joka edistää taloudellisessa kriisitilanteessa olevien ihmisten itsenäistä selviytymistä. He tarjoavat puhelinpalvelua sekä myöskin ohjaavat eteenpäin velkavaikeuksien ratkaisemisessa. Takuu-Säätiöltä voit myös saada takauksen pankkilainaasi jolla voidaan auttaa ketä tahansa selviämään velkatilanteesta. Takuu-säätiö myös järjestää tukihenkilötoimintaa henkilöille jotka ovat ajautuneet vaikeisiin taloudellisiin ongelmiin.