Lainaa 22-vuotiaalle

Lähes kaikki lainantarjoajat myöntävät lainaa 22-vuotta täyttäneille. Voit siis valita monista eri lainapaikoista sen sinulle parhaimman vertailemalla lainojen maksimisummia, niiden takaisinmaksuaikatauluja ja kuluja joita lainasi tulee aiheuttamaan. Alla olevaan taulukkoon valitsimme kaikkein luotettavimmat ja parhaimmat vippipaikat, joista voit rahaa lainata luottavaisin mielin. Kaikki taulukon yritykset ovat hyvämaineisia ja pitkään rahoitusalalla olleita yrityksiä. Klikkaa lainantarjoajan logoa ja näet arvostelut sekä lisäinformaatiota kyseisestä yrityksestä.

 

Halino

Halinolta lainatessa etuna ovat edulliset ja todella selkeät kulut. Maksat aina ainoastaan korkoa eikä mitään muita lisämaksuja ole. Lainaa voit saada yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroa ja ilman vakuuksia tai takaajia 100-3000 euroa. Hoida maksusi ajallaan neljän kuukauden verran ja saat maksuvapaan kuukauden.

  • Lainaa 100-3000 euroa ilman vakuuksia ja jopa 600 euroa yhteishakijan kanssa
  • Joka neljäs kuukausi lyhennysvapaa jos aiemmat maksut on hoidettu ajallaan
  • Selkeä kulurakenne

Hae Halino lainapalvelusta

 

Everyday

Todella joustava takaisinmaksu järjestely ja voit myös maksaa osamaksulla. Lainaa voit saada 10-2000 euroa luottotilille. Luottotililtä rahan otto käyttöön nopeaa ja helppoa. Kuluja maksat aina vain käyttöön ottamastasi summasta.

  • Joustava maksuaikataulu – myös osamaksu mahdollisuus
  • Lainaa 10-2000 euroa
  • Edulliset kulut joita maksetaan vain luottotililtä nostetusta summasta

Hae Everyday palvelusta

 

Etua

Valitse sopiva lainamuoto sen mukaan miten ja millaisilla ehdoilla lainaa tarvitset. Tarjolla on asuntolaina, luottokortti sekä luottotili. Maksuaikataulu on sovittavissa sinun toiveittesi mukaan ja lainaa on tarjolla 1000-35000 euroa. Yhdellä lainahakemuksella saat aina monia tarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä sekä pankeilta.

  • Lainaa 1000-35000 euroa
  • Asuntolaina, luottokortti sekä luottotili lainamuodot tarjolla
  • Monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella

Hae Etua.fi palvelusta

 

Harkitse lainasumma tarkkaan

Varmista ensin että todellakin tarvitset lainaa. Syitä on monia kuten esimerkiksi remontti, uudet kodinkonehankinnat, lomamatka tai vaikka tasapainottamaan väliaikaisesti omaa henkilökohtaista taloudellista tilaasi.

Olipa lainaamiseen johtava syy mikä tahansa suosittelemme että harkitset tarkasti millaista summa tulet tarvitsemaan. Ei ole järkevää ottaa ylisuurta lainaa jonka kulut ovat korkeammat. Toinen painopiste tulisi asettaa laina-ajalle ja siihen kuinka suuria kuukausieriä olet lainastasi valmis lyhentämään ilman että se aiheuttaa turhan suurta taloudellista stressiä. Vinkki numero yksi lainaamisen jälkeen on että maksat lyhennyksesi aina eräpäivään menessä. Maksamatta jääneet laskut alkavat kerryttää välittömästi eräpäivän jälkeen kulujasi viivästyskoron sekä maksumuistuksien myötä. Jos näyttää siltä ettet saa laskujasi

maksettua ajoissa ota välittömästi ja sovi uusi maksuaikataulu. Maksamatta jäänyt laina aiheuttaa lisääntyviä kuluja ja saattaa muuttaa aiemmin edullisen lainasi kalliiksi sekä lopulta aiheituu myös maksuhäiriömerkintä joka hankaloittaa normaalia elämää monella tapaa.

Jos huomaat että jossain listamme lainapaikassa ovat ehdot muuttuneet ja et saa haettua lainaa, niin ilmoitathan siitä meille ja voimme päivittää tilanteen välittömästi.