Mistä lainaa 50 euroa?

 

Vivus

Vivus tarjoaa lainaa 50 € 20 vuotta täyttäneille luottokelpoisille Suomen kansalaisille. Uusi asiakas voi käyttää huipputarjouksen hyväksesi, nimittäin Vivus tarjoaa Vivusensilainan täysin kuluitta, jos maksat lainasi takaisin 30 vuorokauden kuluessa luoton nostamisesta. Lainaa voit nostaa 7-23 välisenä aikana joka päivä. Aukiolon ulkopuolella tulleet hakemuket käsitellään seuraavana aamuna. Lainaa voi kätevästi hakea helppokäyttöisen nettihakemuksen kautta. Lainahakemus ei maksa mitään eikä se sido sinua mihinkään.

Hae Vivus palvelusta

Everyday

Toinen pientä 50 euron lainaa tarjoava yritys on vuodesta 2005 toiminut Everyday. Everyday on vuosien aikana myöntänyt yli miljoona lainaa, eli voit hakea lainaa huoletta. Lainaa voit nostaa asiakaspalvelun ollessa avoinna eli kello 8 – 22 välisenä aikana. Rahat saat Everydaytilillesi nopeasti. Everyday edellyttää lainan hakijalta 21 vuoden ikää ja normaalien ehtojen , kuten puhtaita luottotietoja ja pysyvää osoitetta Suomessa.  Lainan nostaminen maksaa 15% luottosummasta, mikäli maksat lainan pois eräpäivänä, ei muita kuluja tule.

 

Oikeasti kulutonta lainaa

Huomaa Vivuksen täysin kuluton lainatarjous jos et ole heiltä aikaisemmin rahaa lainannut. Voit Saat 30-päivän maksuajalla täysin kuluttoman 50 euron lainan. Tälläisiä tilaisuuksia tulee harvoin eteen ja kannattaakin ottaa siitä kaikki irti. Pidä kiirettä ja hae Vivuksen kuluton laina.

Kuka voi saada 50 euron lainaa

Näin pienissä lainoissa on lähes kenen tahansa mahdollista hakea ja saada lainaa. Osa lainantarjoajista kuitenkin asettaa ehtoja myös pienille lainasummille. Tutustu siis ikärajoituksiin ja muihin ehtoihin, joita on asetettu lainapaikan puolelta. Osa lainapaikoista hyväksyy 18-vuotiaat asiakkaikseen, kun taas joillain on korkeampia ikärajoituksia, aina 25-vuoteen saakka.

Muista että laina, oli se sitten suuri tai pieni, tulee aina maksaa pois sovitussa ajassa.Huolimattomasti hoidettu laina voi aiheuttaa isonkin kulujen nousun sekä lopulta jopa maksuhäiriömerkinnän. On täysin turhaa hankkia itselleen maksuhäiriömerkintä 50 euron lainan takia. Se kuitenkin onnistuu aivan samallatavalla kuin suuremmissakin lainoissa.Lainaa 50 euroa

Jos ei lainaa maksa pois, aiheuttaa se ongelmia ja jo 50 euron lainan laiminlyönti jättää usean vuoden merkinnän luottotietoihisi.

Harkitse aina tarkkaan kun haet lainaa että sinulla varmasti on tarve nopealle lainalle ja että olet tietoinen kaikista kustannuksista ja velvoitteista joita tälläinen taloudellinen sitoumus aiheuttaa.