Lainaa ilman kuluja

Lainaa on mahdollista saada jopa täysin ilman kuluja. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin on kaksi lainapaikkaa, joista lainaa myönnetään kokonaan ilman korkoa tai kuluja.

Nämä paikat ovat:

  1. Vivus
  2. TrustBuddy

 

Vivus

VivusVivuksen kuluttomalla vipillä on ehtona se ettet ole heiltä aiemmin lainaa saanut. Ensilainaajana voit saada kulutonta vippiä 400 euroon asti 30 päivän maksuajalla. Jos et voi saada kulutonta lainaa on tarjolla myös todella edullista lainaa 10-2010 euroa. Maksuaikaa voit saada 3-30 päivää.

  • Ensilaina on kuluton jopa 400 euroon asti
  • Maksuaikaa 3-30 päivää
  • Lainaa 10-2010 euroa

Hae Vivus palvelusta

 

TrustBuddy

TrustbuddyTrustBuddy antaa käyttöösi kulutonta lainaa kunhan maksat sen pois 14 päivässä. Lainaa on saatavilla 100-600 euroa. Maksuaika on joustava ja sovitaan erikseen. TrustBuddy on yksi netin parhaista vippipaikoista.

  • 14 päivän kuluton laina
  • Lainaa 100-600 euroa
  • Laina hyväksytään ja rahat siirretään käyttöösi aina nopeasti

Hae TrustBuddy palvelusta

 

Molemmat paikat asettavat erilaiset ehtonsa kuluttomalle lainalleen. Vivus tarjoaa ilmaisen lainan jos olet ensilainaaja eli et ole aiemmin Vivukselta rahaa lainannut. Maksuaikaa saat 30 päivää ja lainaa 400 euroon saakka. Jos tiedät että et lainaasi saa kuukaudessa maksettua ei kannata yrittää kulutonta lainaa saada.

TrustBuddy taasen myöntää kuluttoman lainan vaikka olisit jo aikaisemmin lainaa heiltä hakenut ja saanut. Ehtona Trustbuddylla onkin se että lainasi maksat takaisin 14 päivässä. Lainasumma voi olla heillä maksimissaan 600 euroa.Lainaa ilman kuluja

Molemmat näistä paikoista ovat ehdottoman luotettavia ja pitkään rahoitusalla toimineita yrityksiä. Voitkin siis huoleti ottaa hyödyn todella loistavista kuluttomista lainoista kunhan täytät muut lainapaikkojen asettamat ehdot. Kannattaa siis tutustua sivustoltamme löytyviin lainapaikkojen tietopaketteihin joihin olemme koonneet kaikki lainaehdot sekä kirjoittaneet oman arvostelumma lainapaikasta.

Kuluttomia lainoja tarjoaa vain nämä kaksi mainittua yritystä mutta suosittelemme ennen lainapäätöstäsi tutustumaan myös muiden lainantarjoajien tarjouksiin. Voit ehkä löytää lainantarjoajan joka ottaa lainastaan pienen koron mutta on muilta ehdoiltaan sinulle sopivampi. Helpoiten tämä onnistuu kun mietit valmiiksi minkä suuruista sumaa aiot lainata ja menet sivustollamme kyseisen summan vertailu sivulle. Sieltä löydät todella kattavan lainavertailun kaikista paikoista jotka hakemaasi summaa lainalle tarjoavat.

Kuluton laina voi kuitenkin muuttua yllättävän kalliiksi

Ole aina tarkkana lainasi lyhennysten eräpäivien kanssa! Jos et hoida lainasi maksuja ajoissa alkavat kulusi nousta heti eräpäivän jälkeen viivästyskoron (7%) sekä maksumuistutuksien kautta. Sen jälkeen tulevat lisäkustannukset sekä käräjäoikeuden toimista että perintätoimiston kautta ja kun laskusi on myöhässä yli 60 päivää saat siitä maksuhäiriömerkinnän. Täten voikin alunperin kuluton laina päätyä aiheuttamaan todella suuret kulut sekä myös luottotietojen menettämisen. Jos alkaa näyttää siltä että et pysty maksamaan lainasi maksuja ajoissa ota välittömästi yhteyttä lainasitarjoajaan ja neuvottele uusi maksuaikataulu.