Mistä lainaa 20000 euroa?

Jopa 20000 euron suuruista lainaa on tarjolla muutamasta paikasta. Tämän suuruisessa lainassa kulut sekä laina-ajat vaihtelevat suuresti ja laina-ajan pituuden määrittely muuttuukin vaikeaksi kun et haluaisi maksaa paljoa kuluja mutta lyhyessa laina-ajassa kuukausierät voivat nousta todella korkeiksi. Harkitse siis tarkkaan millaisella sopimuksella ja mistä lainasi haet.

Klikkaamalla taulukossa olevia logoja saat kyseisestä lainapaikasta todella paljon lisää tietoutta sekä kirjoittamamme arvostelun.

 

Etua

EtuaTäältä voit hakea lainaa joko luottokortti, luottotili tai asuntolainan muodossa. Kaikissa Etua.fi lainatuotteissa on aina edulliset hinnat johtuen heidän kattavasta kumppaniverkostostaan. Saat myös yhdellä lainahakemuksella tarjouksen monelta eri rahoitusyhtiöltä ja voit verrata näitä keskenään saadaksesi parhaan mahdollisen lainan. Luottoa voit saada 500-35000.

  • Tarjolla luottokortti, asuntolaina sekä luottotili
  • Yhdellä lainahakemuksella monta tarjousta
  • Luottoa 500-35000 euroa

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus tarjoaa asiakkailleen lainoja 500-30000 euron väliltä. Laina-aikaa voit saada 1-12 vuoden ajalle sopimuksen mukaisesti. Voit kätevästi kilpailuttaa vanhat lainasi ja yhdistää ne yhdeksi luotoksi. Freedom Rahoitus antaa käytettäväksesi myös oman henkilökohtaisen lainaneuvojan ilman maksua. Tämä on todella toimiva palvelu ja helpottaa lainanhakemista huomattavasti.

  • Lainaa 500-30000 euroa
  • Laina-aikaa voit ottaa 1-12 vuotta riippuen lainasummasta
  • Henkilökohtainen lainaneuvoja

 

Rahalaitos

RahalaitosIsoja lainoja pitkällä maksuajalla on Rahalaitoksen valtti. Lainaa voi saada 500 eurosta aina 30000 euroon saakka 2-12 vuoden takaisinmaksuajalla. Rahalaitoksen hakemuksella saat lainatarjouksen monesta pankista sekä rahoitusyhtiöstä ja voit vaivattomasti valita niistä sinulle parhaimman.

  • Lainaa 500-30000 euroa
  • Laina-aika 2-12 vuotta
  • Yhdellä hakemuksella monta tarjousta

Kuinka suunnitella lainan takaisinmaksu?Mistä lainaa 20000 euroa?

Ensimmäinen askel onbudjetoida kotitaloutesi tulot ja menot mahdollisimman tarkasti. Tämä ei ole niin helppoa kuin se kuulostaa varsinkin kun puhutaan vuosien takaisinmaksuajoista. Kuitenkin voit tehdä ennusteen sekä suorittaa hyvinkin tarkan laskelman mitä taloudessasi tapahtuu nyt.

Muista kuitenkin jättää hieman pelivaraa kulupuolelle koska aina tulee eteen yllättäviä menoja. Kun tiedät kuinka paljon sinulla jaa rahaa säästöön kuukaudessa voit miettiä millaisia lyhennyseriä voit hoitaa tällähetkellä. Sen jälkeen kannattaa yrittää arvioida onko tulevaisuudessa mitään uhkaa että taloudellinen tilanteesi tulisi muuttumaan huomattavasti heikommaksi, vaikkapa työttömyyden vuoksi.

Kun olet arvioinut tilanteesi voit käydä jättämässä ilmaisen hakemuksen vaikka kaikkiin lainapaikkoihin. Hakemus ei sitouta sinua mihinkään vaan on oiva tapa vielä kerran kilpailuttaa lainantarjoajia keskenään. Hakemusten hyväksynnän jälkeen on helppoa valita se kaikkein edullisin ja muuten ehdoiltaan sinua eniten miellyttävä lainantarjoaja.

Muista aina ottaa välittömästi yhteys lainantarjoajaan jos jossain kohtaa alkaa näyttää siltä että tulet olemaan vaikeuksissa lainanlyhennystesi kanssa.